Ostatni post z poprzedniej strony:
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Wiadomo kiedy można się spodziewać A-pihp ? Jakoś na początku tego miesiąca miała być..jednak nadal nie widzę,żeby była dostępna
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
KacprowskY, Jak już coś cytujesz to rób to dobrze czy te opinię będziesz cytować? ? https://dopek.eu/.//nep-sandheavens.com-opinie%2C-recenzje-%7C-opinions%2C-reviews-t6482.html#p148807. Z całym szacunkiem do ciebie ale rozmowa z tobą jest krokiem dla mnie wstecz , juz wolę patrzeć na padline niz wyzywać się w Internecie z kimś kogo nie znam i z takim podejściem jak twoje Twoje zaczepki to nic dobrego nie wnasza na forum jedynie brak kultury . Ja nie chce być takim userem który wyzywa innych w Internecie nawet ich nie znając, bo jaki ma to sens? Masz lepsze zajęcie niz wyzywanie sie z dzieckiem bo dorosły normalny człowiek tak się nie zachowuję jak ty Chce być pomocny dla forum dawać innym przykład , staram się odpisywac innym userom jeśli potrzebują pomocy. Dlatego wybacz ale nie będę ci już odpowiadać bo masz lepsze zajęcie niż wyzywanie się z" tobą " Co do nepa tak jest dobry w działaniu fota wleci nie długo ;)Pozdrawiam Boss
Ostatnio edytowany przez Boss 3 lata temu, łącznie edytowano 3 razy.
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Tak bierz póki jestbędziesz zadowolony tak myślę ale niech każdy oceni najlepiej sam żeby później pretensji nie było
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Jak dzisiaj złoże zamówienie to otrzymam paczke jeszcze w tym tygodniu ??
sandheavens, to dobry vendor,rzetelny i szybki.
Dla detalistow idealny dla lubiących stymulanty.
Dla detalistow idealny dla lubiących stymulanty.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Pierwszy zakup u tego V i mega pozytyw!
Warto zaznaczyć czas realizacji zmw popołudniowa wpłata i shipped tego samego dnia
Warto zaznaczyć czas realizacji zmw popołudniowa wpłata i shipped tego samego dnia
Bez problemu doleci napewno bez stresu
jestem po złożeniu pierwszego zamówienia u tego V, mimo fali pozytywnych komentarzy, która leje sdię nieprzerwanie od momentu pojawienia się sklepu w dziale partnerskim jakoś nie było okazji złożyć zamówienia. Mój artykuł pierwszej potrzeby dopiero ma być wprowadzony natomimast z pozostałej oferty jakoś nie miałem potrzeby koarzystać. Jednak postanowiłęm trochę uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na tłustego alfa-gołymbia i chciałem to zamknąc w jak najkrótszym okresie czasu, sta wybór padł na sandheavens. Co mogę powiedzieć na ten moment... szybkość odpowiedzi mailowych - niejedno korpo by chciało, żeby ich support tak szybko odpowiadał, bardzo sympatyczny człowiek i bardzo pomocny. Bez problemu i bólu szybko ogarnelismy wpłatę LTC Teraz pozostaje tylko czekać na pidgeona z hexem na pokładzie
Klient nasz Pan Gołąb szybko odwiedzi cie bo pewnie zje troszke tego hexa i będzie leciał jak f16
Rakieta doleciała czas lotu express 2d na pokladzie 3cmc i 4cmc analog zaniedługo biore się za testy opinie wlecą dziś lub jutro pozdro
Orzeł wylądował. Powtarzam orzeł wylądował. do nas po odbiór paczki tak tanecznym krokiem ze słowami piosenki na ustach idę po heksa idę po heksa stwierdziłem że żyjemy w czasach ale nie pozbawionych pozytywnych aspektów kiedyś nie było do pomyślenia że w tak prosty sposób, tak bezproblemowo będzie można ogarnąć sobie smakołyki. Ohmy- oh myyyy
Yurgenos, smacznego ! 20min temu dostałem powiadomienie o wylądowaniu gołąbka za godzinkę odbieram i rozpoczynam weekend, na pokładzie kama i jeszcze jakiś sorcik. Pozdrawiam weekendu udanego życzę forumowiczom i klientom sandheavens.com !