Ostatni post z poprzedniej strony:
Gołąb wylądował mimo * dniowego postoju w sortowni, wszystko pięknie, ładnie, elegancko jak zawszePredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
U mnie będzie reship, pisałem na pr21 nie wiem, czy Gmail, nie blokuje maili z tutanota. Dajcie znaka czy moje maile dochodzą i czy był odzew z Waszej strony. Dzięki wielkie.
trolejbus91, obecnie jest utrudniony kontakt z kosmita. Zaloz sobie proton maila i pisz do niego, wtedy masz pewność że wszystko dotarło i poczekasz na odp.
Koledzy jaki mieliście status paki w czasie tego postoju? Ja mam taki"W oddziale doręczenia.
Brakujące lub niepoprawne dane."
Brakujące lub niepoprawne dane."
A dostałeś jakąś odpowiedź w tym tyg?
NIE chce spamować mu poczty, ale jestem zmuszony wysłałem już ze trzy meile i bez odpowiedzi. Predziu mordeczko odezwij się bo szczury umierają bez karmy.
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
To masz to samo co ja. Dwie paczki już tak stoją. Dzwoniłem na infolinię to powiedzieli że paczka jest zabezpieczona przez służby celne. Jednym słowem chujóweczka.
Właśnie o to mi chodziło. Kontakt mailowy póki co nie istnieje więc po co odpowiadać komuś w stylu „polecam kontakt mailowy”? Tym bardziej, że Pablo już kilkukrotnie pisał o tym, że naskrobał kilka wiadomości do Predzia
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
U mnie jest o tyle dziwnie, że od XX dni wisi na statusie „magazynowana w oddziale”, a tych dni minęło już naprawdę sporo. Niemniej jednak takiego statusu jak Ty czy PabloEscobare nie mam.
Ktoś ma podobnie?
tester10, ja pisałem 3 dni temu i dostałem odp po paru h. Pisałem w piątek i w środę mi odpisał zeszła. Pred zaufana firma więc nie ma co siać paniki. Jak ogarnie rzeczy. To na pewno wejdzie na maila CI odpisać.
OpalonyKrawat, no to chyba ja mam pecha w takim razie. Od zeszłej środy zero odpowiedzi od Preda na maileOpalonyKrawat pisze: ↑3 lata temutester10, ja pisałem 3 dni temu i dostałem odp po paru h. Pisałem w piątek i w środę mi odpisał zeszła. Pred zaufana firma więc nie ma co siać paniki. Jak ogarnie rzeczy. To na pewno wejdzie na maila CI odpisać.
Już dawno napisane. Dziwi mnie tylko to, że po XX dniach ciągle wisi na tym samym statusie. Żeby było śmieszniej to kilka dni temu paka znowu była skanowana w sortowni i znowu na trackingu dodano status jak za pierwszym razem, tj. „Magazynowana w oddziale”. Dlatego się zdziwiłem, że zestrzelony gołąb chłopaków ma inny status niż mójOpalonyKrawat pisze: ↑3 lata temutester10, jezeli track zawiesił się i wisi już z tydzień to wtedy pisz dopiero do preda ws. Reshipa bo zapewne taki się należy.
tester10, my mieliśmy podobnie, tez 'magazynowana w oddziale', przepadła, bo też stoi od XX, druga znowu status ma 'w oddziale doręczenia, niepoprawne dane' i też XX czasu cisza, yhhh..