Ten post ma wysoką reputację.
Bruce pisze: ↑3 lata temu
Witam
Niezwykle żadko udzielam sięł na forum, ale jeśli chodzi o 3CMC to na pewno nie polecę sandheavens, Jest to sklep mocno przereklamowany i jak ktoś zna fakty to wie o co chodzi. Sorty takie sobie, nic szczegulnego. Jedyna żecz czym sklep się wyrórznia na arenie to canna. 6CL jest zajebiste, zaruwno w fejkowym haszu jak i maczanie. Jak reklamowałem hujowe 4CMC w sklepie to sand odpisał mi, że ma wyjebane na mnie i co najmniej kilkanaście osub co obalął moją teorię. Wienc jak sklep ma takie zasady to ja piszeł prawdę. Gandalf, Gargameli, nie blokujcie tego poszta, nieh lódzie znajął prawdę.
Chryste Panie: ,,nie polecasz naszego sklepu???? , a ja polecam abys zamiast RC to zakupil slownik jezyka polskiego...
,,żecz,, , ,,szczegulnego-,, , ,,hujowego,, , ,,zaruwno,, , osub,,- chlopie nie wiem, ktory konkurencyjny sklep Cie wynajal do napisana tych negatywnych opinii, ale niech sobie bardziej dokładnie wybierają ludzi do tego typu rzeczy XDDD
Dodaktowo, napisz tutaj kiedy zamówiles owe 3CMC i kiedy je otrzymales bo w naszym sklepie 3CMC nie ma w ofercie sprzedaży grubo od ponad miesiaca, a to co jest od soboty to jeszcze nie dotarło do zadnego klienta XDDD
BEKA Z WAS I WASZYCH ZLECENIODAWCÓW XD
Bardzo prosze o podanie numeru zamowienia i namiarów gdzie ktos odpisal, ze ma na Ciebie wyjebane- CZEKAM0-email znasz