Ostatni post z poprzedniej strony:
Syntetyk12,mail to Pred
Profil sklepu: predatorRC
hehe brakło, ale już jest więc chętnie dodamy zaległe + bonus do zamówienia
Może poprostu jesteśmy starsi o te 10 lat od czasów astrolaba i stad te uboki?Przybysz pisze: ↑4 lata temu
Niestety ten bk-mdma to troszkę insza inszość od tego co pamiętasz z przed lat.
To co u preda na pewno aktywne -
przypomina w działaniu mdma-przyznam, ale niestety w mojej opinii daje popalić - jesli chodzi o zjazd i uboki...
Czulem sie niezbyt dobrze po badaniach- przez dwie doby ,a przebadałem (tylko lub aż )ok 0.5g przez cala noc.Zjazd jeden z mocniejszych jakie miałem od x czasu .
Mimo ,ze badania zakonczone 15h przed jakimiś obowiązkami poniedziałkowymi to mimo wszystko mialem wrazenie w dniu roboczym,ze inni widza ,ze jestem porobiony i czulem sie "obgadywany" co dawnoooo juz nie mialo miejsca
W pełni się zgadzam, pusta stymulacja towarzysząca fazie wszystko psuła.wiktororban01 pisze: ↑3 lata temuJakim syfem? Metylon to jeden z najlepszych ketonow pod warunkiem, ze jest dobrej jakosci..ten ostatni byl triche niedopracowany bo zostawial pustu stim...gdyby predziu ogarnal taki kocurski euforyczny sam bym podjal z 250g
ja również tak stawiałem po testach.Smith pisze: ↑3 lata temuselifer4, stawiam na eutylon. Nie mylić z efylon. Eutylon jest znośny ale też bywa niebezpieczny. Bk-mdma dziala w większych dawkach i więcej tez wybacza, więc jak słusznie zauważyłeś to może nie być owa substancja. Tak naprawdę test z SINu rozwiałby wątpliwości. Ludzie komentujący produkt na stronie również twierdzą że to nie bk-mdma.
To dział Preda a nie dyskusja o syntezie metylonu