Ostatni post z poprzedniej strony:
Dla tych to zaraz będą pisac czy jest kontakt z V itp to napiszę Wam tak jest i wszystko graSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
lol ja tam widze normalne cceny 200 za 10 hashu tak jak bylo....i nadal cisza:P
HarryPottet,
Jak wszystko jest ok jak od dwóch dni nie generuje się płatność BTC i nie można nic zamówić ?
Jak wszystko jest ok jak od dwóch dni nie generuje się płatność BTC i nie można nic zamówić ?
- Status:
najlepiej pytać sklep o takie rzeczy mailowokotmegaband pisze: ↑3 lata temuHarryPottet,
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Chodzi mi, że jest kontakt z V i jest okej .kotmegaband pisze: ↑3 lata temuHarryPottet,
Wypowiedziałem się tylko u swoim imieniu .
Będzie dobre
tak jak harry pisze wszystko pod kontrola, jest ok poprostu sand przyzwyczail nas do bardzo szybkiej odpowiedzi ,
Sprawa wyjaśniona, dziś leci reship. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, błędy się zdarzają, a V podszedł do sprawy profesjonalnie, więc nie mam więcej zastrzeżeń... Pobierać
Tak sprawdzajcie maila, sandheavens, był z rana online i prawdopodobnie popołudniu można też liczyć, że będzie odpisywał.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Mamy problemy z systemem platnosci- do wieczora (najpozniej w nocy) powinien zostac ten problem rozwiazany, a do tego czasu przyjmujemy zamowienia tylko przez email.
Paczki w tym tygodniu wysylamy do dnia jutrzejszego (wtorek), a pozniej mamy przerwe w wysylkach do nastepnego tygodnia (urlop)
-przez ten okres kontakt z naszym sklepem bedzie bezproblemowy i bedziemy normalnie przyjmowac zamowienia.
Dodano po 18 minutach 39 sekundach:
Paczki w tym tygodniu wysylamy do dnia jutrzejszego (wtorek), a pozniej mamy przerwe w wysylkach do nastepnego tygodnia (urlop)
-przez ten okres kontakt z naszym sklepem bedzie bezproblemowy i bedziemy normalnie przyjmowac zamowienia.
Dodano po 18 minutach 39 sekundach:
system platnosci juz powinien zaczac dzialac- takze zapraszamy do skladania zamowien przez strone sklepowa.sandheavens pisze: ↑3 lata temuMamy problemy z systemem platnosci- do wieczora (najpozniej w nocy) powinien zostac ten problem rozwiazany, a do tego czasu przyjmujemy zamowienia tylko przez email.
Ten post ma wysoką reputację.
Na przyszłość polecam poczekać a nie płakać, że ktoś się zawiódł na V albo, że nie ma z nim kontaktu. Każdemu zdążają się sytuacje losowe. Tak jak pisałem wcześniej, że wszystko zostanie wyjaśnione tak też się stało.
Cenna informacja wyprzedzjącą lawinę pytań, np. "czy kody będą wysyłane"
Udanego wypoczynku dla części ekipy sklepu (jak dobrze rozumiem z wpisu )
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
cześć
mam pytanie do użytkowników którzy korzystają z protonmaila.
założyłem dla kontaktu z vendorem.
zamówiłem, poszła płatność BTC i nie dostaje na protona żadnych @ z info o zamówieniu, a zaakceptowanej platności itp - zero czegokolwiek
i cholernie sie boje że jak gołąb wyląduje to też nie dostane żadnego info.
czy osoby korzystające z protona też nie otrzymują żadnych info o zamówieniu, płatności, wysyłce ?
mam pytanie do użytkowników którzy korzystają z protonmaila.
założyłem dla kontaktu z vendorem.
zamówiłem, poszła płatność BTC i nie dostaje na protona żadnych @ z info o zamówieniu, a zaakceptowanej platności itp - zero czegokolwiek
i cholernie sie boje że jak gołąb wyląduje to też nie dostane żadnego info.
czy osoby korzystające z protona też nie otrzymują żadnych info o zamówieniu, płatności, wysyłce ?
Jak na razie Vendor odpisuje mi na wszystkie maile, także kontakt bardzo dobry. Czekam na gołębia i wtedy napisze co nie co o odczynnikach w odpowiednim dziale.
Pozdro dla Sanda
Pozdro dla Sanda
Tak jest bezpieczniej, dla obu stron.kotmegaband pisze: ↑3 lata temuczy osoby korzystające z protona też nie otrzymują żadnych info o zamówieniu, płatności, wysyłce ?
Patrz sobie codziennie 12-16 na skrzynkę mailową, a miło się zaskoczysz.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.