KOKSY Sandheavens.cc
Profil sklepu: sandheavens
KOKSY Sandheavens.cc
Na stornie oprócz dopalaczy są też sterydy. Testował ktoś?
Informacja wygenerowana przez rosyjskiego bota o imieniu Саша.
KOKSY Sandheavens.cc
enethate robi mega robote, obecnie jestem na cyklu i sila wzrasta diametralnie
bylem sceptycznie nastawiony a widocznie nie mialem powodow
przy tym produkciew konieczniezwiekszyc zapotrzepowabie na bialko i weglowodanybialkowe
bylem sceptycznie nastawiony a widocznie nie mialem powodow
przy tym produkciew konieczniezwiekszyc zapotrzepowabie na bialko i weglowodanybialkowe
KOKSY Sandheavens.cc
zamien na cypio plus deka , dodaj do tego troche masteronu na zbicie progesteronu
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
KOKSY Sandheavens.cc
pojareczka, co to znaczy cykl na enthanacie? To długi estr ile go zamierzasz ciągnąć? Czy stosujesz HCG?
KOKSY Sandheavens.cc
Feszek, tescia mozlana waliccały czas (hzt) tlko profilaktyka musi byc profilaktyka!!!
Dodano po 39 sekundach:
jak ktos potrzebuje jakies info do cykli i srodkow(nie sprzedaz!) chetnie pomoge na pw tak samo z profilaktyka
Dodano po 39 sekundach:
jak ktos potrzebuje jakies info do cykli i srodkow(nie sprzedaz!) chetnie pomoge na pw tak samo z profilaktyka
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
KOKSY Sandheavens.cc
radzę najpierw zrobić badania zanim zacznie się brać coś czego nie potrzebujemy . Masteron faktycznie zbija prolke ale szkoda takiego środka w takim celu . Winstrol zrobi podobna robote ale zryje flaki i stawy . W tym celu polecam inhibitor aromatazy taki jak exe,nolva,symex itd a na prolke najlepszy cabaser .ale lepiej kontrolowac organizm badaniami co jakiś czas niż jeść w ciemno jeśli nie potrafimy kontrolowac reakcji własnego organizmu .Kamilwajha pisze: ↑3 lata temuzamien na cypio plus deka , dodaj do tego troche masteronu na zbicie progesteronu
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
KOKSY Sandheavens.cc
Bonifacy25, masteron zbija progesteron, a wybija prolke.
wiadomo, wszystko musi byc pod badania. Masteron na zbijanie estro(nie zbija a raczej utrzymuje go w normie) sie nie oplaca, na to sa inhibitory aromatazy.
na zbjanie progesteronu tez mozna brac proviron, o wiele taniej wychodzi, ja akurat brałem masteron w calkiem innym celu niz jako inhibitor bo to bylo by załosne.
wiadomo, wszystko musi byc pod badania. Masteron na zbijanie estro(nie zbija a raczej utrzymuje go w normie) sie nie oplaca, na to sa inhibitory aromatazy.
na zbjanie progesteronu tez mozna brac proviron, o wiele taniej wychodzi, ja akurat brałem masteron w calkiem innym celu niz jako inhibitor bo to bylo by załosne.
KOKSY Sandheavens.cc
Tak . Dzięki za poprawienie .
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?