Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja także czekam na fake weed i 4cmc niedługo powinno lądowaćSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
ciekawe połączenie, ostatnio brałem podobnie tyle że z 3cmc
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
"nie raz"?
Ja z waszych opinii widziałem, że niemalże cały czas
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
[menti
Sorty dopiero od jakiegoś czasu zaczęły mijać się z celem, wcześniej było wszystko bez zarzutuinsanemaid pisze: ↑3 lata temuJa też wierzę w vendora że poprawi swoje błędy i będzie wszystko w porządku,bo nie raz miał dobre sorty i chwaliłam je sobie także zobaczymy jak paka doleci
brachu ona je KOCHA, i poleca nieustannie - jak ja, zostaw Monke.
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
sandheavens, rzeczywiście chyba zaczęli ostro działać, na maila odpisali w godzinkę, a status po zamówieniu zmieniał się na bieżąco. Czekam na pakę i zobaczymy jak z jakością bo 3mmc to jednak nie było dla mnie, zobaczymy jak Hex
To czekamy na kody koledzy
Dodano po 2 godzinach 41 minutach 27 sekundach:
dostał ktoś może już kodzik dzisiaj? przyjaciele
Dodano po 2 godzinach 41 minutach 27 sekundach:
dostał ktoś może już kodzik dzisiaj? przyjaciele
zdechlyaniol, Czekamy, zaczyna się nerwówka ja piwo zaraz otworze jak dopije kody powinny być
Ten post ma wysoką reputację.
Naprawdę jestem pod wrażeniem 'głupoty'... pytać o kody publicznie... ile to już razy było... każdy wie jaki jest schemat wysyłek.... ale po co kolejny raz o tym wałkować i pewne dane podawać na tacy? tego nie jestem w stanie zrozumieć! zamówiłeś to spokojnie czekasz... zadawanie takich pytań mija się z celem... na wszystko przyjdzie czas...
...zluzujcie z tym ciśnieniem... jak zwykle parcie w kręgosłupie...
Spokojnie ja prześmiewczo napisałem ze kody powinny dziś być wiec jak ktoś już dostanie to może dać cynka i czy wszystko z zamówieniem jest git ja tez czekam od rana jak głupi bo dodatkowo czekam od wcześniejszej środy bo było opóźnienie każdy ma prawo się lekko zdenerwować ale bez ciśnienia pozdrawiamGargameli pisze: ↑3 lata temuNaprawdę jestem pod wrażeniem 'głupoty'... pytać o kody publicznie... ile to już razy było... każdy wie jaki jest schemat wysyłek.... ale po co kolejny raz o tym wałkować i pewne dane podawać na tacy? tego nie jestem w stanie zrozumieć! zamówiłeś to spokojnie czekasz... zadawanie takich pytań mija się z celem... na wszystko przyjdzie czas...
Dodano po 26 minutach 3 sekundach:
Wycziluj mordo po prostu każdy zawsze się śmieje ze kody bedaGargameli pisze: ↑3 lata temuNaprawdę jestem pod wrażeniem 'głupoty'... pytać o kody publicznie... ile to już razy było... każdy wie jaki jest schemat wysyłek.... ale po co kolejny raz o tym wałkować i pewne dane podawać na tacy? tego nie jestem w stanie zrozumieć! zamówiłeś to spokojnie czekasz... zadawanie takich pytań mija się z celem... na wszystko przyjdzie czas...
Moje pierwsze zamówienie z tego sklepu. Kontakt na wielki plus. Zamówienie dotarło w ekspresowym czasie. Zamówiłem 4cmc i 3cmc. Po prawej stronie czwórka po lewej trójka. Wyglądają niemal identycznie ale kryształy się jednak nieco różnią.
- Załączniki
-
- IMG_20210929_154426.jpg (6.27 MiB)
oj cos mi się wydaje.ze ta trojeczka to z tych euforycznych.Daj znaćGivinGirlCoce pisze: ↑3 lata temuMoje pierwsze zamówienie z tego sklepu. Kontakt na wielki plus. Zamówienie dotarło w ekspresowym czasie. Zamówiłem 4cmc i 3cmc. Po prawej stronie czwórka po lewej trójka. Wyglądają niemal identycznie ale kryształy się jednak nieco różnią.
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim
GivinGirlCoce, nie zapomnij opisac dzialania w stosownych tematach. Pozdro
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Paka odebrana <3. Towar czysty - możesz pobierać.
Paka odebrana na pokładzie fake weed i 4cmc 4cmc szkło takie jak kolega GivinGirlCoce, nie smierdzi octem tylko takim typowym klefem czas lotu blyskawica jak zwykle 2d
Droga Pani z mietłą ,
Od pewnego czasu przeglądając nasze forum, troszkę bardziej skupiam uwagę na "monitorowaniu" dwóch działów partnerskich.
Sandała i rogatego.
W obydwu przypadkach mamy dosyć sporą powtarzalność debilizmów i baboli zarówno pośród newbie jak i user.
Dzięki niskim kwotom minimalnym oraz (drugorzędne) szybkości dostawy, obydwa sklepy są swego rodzaju magnesem na "niedzielnych smakoszy".
Jak wiesz,nie mam skrupułów przed zgłaszaniem postów,które pisane przez osoby z niższym poziomem inteligencji, uderzają bezpośrednio w nasze wspólne dobro, jakim jest bezpieczne odebranie przesyłki.
Najbardziej ubolewam nad tym,że potrafią to nawet zrobić użytkownicy z niebieskim kolorem rangi!!!!!!!
Już nawet to,że rozmawiamy tu o jakichś kodach pocztowych,jest już pewną wskazówką dla osób niekoniecznie nam przychylnych.
Pochylmy się czasem nad tym co piszemy w postach i co zamieszczamy na fotografiach , bo jeden mały szczegół, może spowodować lawinę niedostarczonych przesyłek i drugie tyle wezwań.
Apeluję też do innych, aby nie bać się używania ikony wykrzyknika, która jest umiejscowiona na
samej górze posta.
Moderatorów mamy tylko dwoje i oni siłą rzeczy nie są w stanie doglądać wszystkiego na czas ,a zwłaszcza postów userów które wjeżdżają na forum bez sprawdzania.
Pamiętajmy o tym, że gramy w jednej drużynie i nie pozwólmy aby Ci po drugiej stronie wpierdalali nasze smakołyki
Dodano po 17 minutach 36 sekundach:
A żem kurwa powiedział...
Top 10 przemówień Adolfa to przy tym pikuś
Wiosna