Ostatni post z poprzedniej strony:
Genialnie, że jest weed się pojawiłSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Klonik dotarł cały i zdrowy. Opakowanie zapieczętowane aptecznie. Nic dodać nic ująć
- Załączniki
-
- IMG_20211118_164412.jpg (303.92 KiB)
I do mnie dotarła paczuszka z 0,5kg hexenu - szczurki tak zajadają się, że czasami i dwa razy w tygodniu muszę domawiać.
Recenzja aktualnego zrzutu, w temacie o hexenie + fotka
Recenzja aktualnego zrzutu, w temacie o hexenie + fotka
Zamówione większa ilość, czekamy na kod i będziem testować Dzięki polecam - sandheavens,
Dodano po 31 sekundach:
Dodano po 31 sekundach:
fajnie bo dość długo nie było
To jest dobry Vendor? Nie wiem z której strony.
Gada mi że minimum 10g zamówienie gdzie cena 500zl hahaha mówię że nie mam tyle i chce 5 i sobie protestuje. To wylatuje mi z ceną 300 zł
Trzy paki za hexa??!! Cię gościu chyba tam ostro przegrało.
150-200 zł chodzi Hexen
A ty chcesz 300 brawo. Mistrz
Gada mi że minimum 10g zamówienie gdzie cena 500zl hahaha mówię że nie mam tyle i chce 5 i sobie protestuje. To wylatuje mi z ceną 300 zł
150-200 zł chodzi Hexen
DarkFormBeauty pisze: ↑2 lata temuTo jest dobry Vendor? Nie wiem z której strony.
150-200 zł chodzi Hexen
Z jednej strony rozumiem doskonale Twoją złość,bo też ciężko mi zaakceptować tak WYSOKĄ CENĘ, ale rozumiem też prawo rynku, bo na obecną chwilę to sandheavens jest jedynym lub jednym z nielicznych co mają w ofercie hexen oraz alfę, więc przez brak konkurencji ustala SWOJE ceny.DarkFormBeauty pisze: ↑2 lata temuTo jest dobry Vendor? Nie wiem z której strony.
150-200 zł chodzi Hexen
Chcesz ćpać? - To płać i płacz Twój wybór...
Sam osobiście zagryzłem zęby i za 300zł zamówiłem 5 alfy...
sandheavens,
Skoro już tak bardzo wywindowałeś cenę niektórych odczynników, to mógłbyś chociaż do tej alfy czy hexa, jakieś solidne gratisy dorzucić
Zrozum,że My też na pieniądzach nie śpimy...
Zdrówka życzę
Wiosna
DarkFormBeauty zaraz Ci tylko zostaną wspomnienia po hexenie bo to już ostatni rzut i prawdopodobnie nigdy już go nie zobaczysz
Ktoś wie czy w ******** też wlatują kody czy tylko w dniach pracy V?
Swingswitch Dzisiaj wpadną kody ze środka tygodnia jeżeli nie dostałeś ostatnio to dzisiaj powinien być u Ciebie.
Zamówienia składaj przez webstore: https://sandheavens.com/ lub email: [email protected]
Są takie dni w tygodni, w które wlatują kody.Swingswitch pisze: ↑2 lata temuKtoś wie czy w ******** też wlatują kody czy tylko w dniach pracy V?
Już małe dzieci wiedzą kiedy
Bądź czujny a będzie Ci dane.
sandheavens Porządna firma !
Będzie dobre
chemiczny, więc dobrego hexa można za taką cenę kupić ale tu jest duże ale... O tym w odpowiednim dziale a co do tych hexow itp i banow już są na rynku zamienniki miejmy nadzieję że w przyszłości piłeczka się odbije
Czy można jeszcze puścić zamówienie na 3cmc White? Jest napisane Out Stock, ale do koszyka da się dorzucić. Czy Out Stock oznacza w tym przypadku wyprzedaż? Nie chciałbym zamówić i dostać coś innego.
Ktoś się orientuję czy sklep wprowadzi czyste kanna w prochu? Na stronie widzę tylko zrobione gotowce Fake Weed oraz Fake Hash i Spice.