Ostatni post z poprzedniej strony:
Ho ho ho! Elfy wraz z Rudolfem szepnęły na uszko, że warto zapytać skromnie o rangę Usera- nie powiem- byłoby milutkoPrezenty od św. Mikołaja 2021
Prezenty od św. Mikołaja 2021
Ten post ma wysoką reputację.
Jeżeli święty mikołaj będzie łaskawy to prosiłbym o przywrócenie mi rangi specjalnej. Błędy naprawiłem tak jak obiecałem.
to ja poproszę rangę Fake Admin z opisem ,,przydupas'' żeby nie było że tego to na następny rok niech będzie może
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
albo nie nie chce niech będzie ta co jest ta jest okej jednak ide albo nie ide
Dodano po 54 sekundach:
Dodano po 58 sekundach:
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
albo nie nie chce niech będzie ta co jest ta jest okej jednak ide albo nie ide
Dodano po 54 sekundach:
nie widzę żadnej różnicy błędy to za mało piękny kawalerze
Dodano po 58 sekundach:
prawda
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
no to i ja bym chciał dostać na mikołaja Range specjalną FORUM FRIEND czy cos
Witam
Rok temu dzięki uprzejmości administracji dostałem user a, za co dziękuję
Dla wszystkich newby, marzących o randze user co już chwilę siedzą na forum:
Napiszcie swoje życzenie w tym dziale, codziennie przeglądajcie forum w celu napisania posta wnoszącego coś w dane zagadnienie w danym dziale, grajcie w gry forumowe oraz dzielcie się dla Was fajną muzyką...
A Mikołaj się do Was uśmiechnie
Pozdrawiam serdecznie
Rok temu dzięki uprzejmości administracji dostałem user a, za co dziękuję
Dla wszystkich newby, marzących o randze user co już chwilę siedzą na forum:
Napiszcie swoje życzenie w tym dziale, codziennie przeglądajcie forum w celu napisania posta wnoszącego coś w dane zagadnienie w danym dziale, grajcie w gry forumowe oraz dzielcie się dla Was fajną muzyką...
A Mikołaj się do Was uśmiechnie
Pozdrawiam serdecznie
O to to. Jak Lil_Pit, jesteś kawalerem i to pięknym to gra i buczy. Posiadam asortyment, który zapewni Ci pełnię doznań. Zrobię z Ciebie cowboya.
Dodano po 10 minutach 41 sekundach:
No i stało się. Moim marzeniem jest ślimak, jeszcze nigdy nie pykałem kogoś w skorupce.
Anus Domini
Jak da radę to z chęcią dostał bym usera ^^
Trochę już tutaj siedzę i wiele się już dowiedziałem dzięki tej społeczności
Trochę już tutaj siedzę i wiele się już dowiedziałem dzięki tej społeczności
Red18, Patrz i podziwiaj.
- Załączniki
-
- ślimak (1).jpg (91.27 KiB)
Anus Domini
Hahaha...
Co tu się dzieje
A mnie się marzy "pyknięcie" szczura z blatu...
Hehehe...
Pozdrawiam Biskup_Analny,
Co tu się dzieje
A mnie się marzy "pyknięcie" szczura z blatu...
Hehehe...
Pozdrawiam Biskup_Analny,
Po upadku systemu socjalistycznego w Bloku Wschodnim Dziadek Mróz padł tak samo jak ten system.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Sądząc po sankcjach na owe mocarstwo z którego się wywodzi zdaje się, że blok wschodni ma się dobrze. System socjalistyczny również, jednakże po zachodnioeuropejskiej stronie. Pytanie, czy oprócz kasty my również?
Ale z Was zwierzaki
Rrrrrrr
Korzystając z okazji chciałbym zgłosić pewną kandydaturę do awansu na usera, a mianowicie Treadway - bo czemu nie
Poprzeć również chciałbym prośbę Lil_Pit dla powrotu rangi specjalnej. Chłop naprawdę bardzo się stara,szczególnie w dziale sandała,jest pomocny i zawsze służy dobrą radą i dobrym słowem.
Nawet do mnie zaczął się nieśmiało odzywać i czuję się przez to nawet lekko zakłopotany
Świruję Lil_Pit, zasłużyłeś
Robisz u sanda naprawdę kawał dobrej roboty.
Za mój niewyparzony pysk ,proszę mi rangi nie zwracać i zamiast tego poproszę wielką maczugę do napierdalania sebiksów na wsi
Może być o taka.
A od siebie jeszcze dodam,że forma dopisuje, czuję się tu z Wami przefchujfantakurwastycznie i życzę Wam jak i sobie najzajebistrzych sortów
Auuuuuu
Rrrrrrr
Korzystając z okazji chciałbym zgłosić pewną kandydaturę do awansu na usera, a mianowicie Treadway - bo czemu nie
Poprzeć również chciałbym prośbę Lil_Pit dla powrotu rangi specjalnej. Chłop naprawdę bardzo się stara,szczególnie w dziale sandała,jest pomocny i zawsze służy dobrą radą i dobrym słowem.
Nawet do mnie zaczął się nieśmiało odzywać i czuję się przez to nawet lekko zakłopotany
Świruję Lil_Pit, zasłużyłeś
Robisz u sanda naprawdę kawał dobrej roboty.
Za mój niewyparzony pysk ,proszę mi rangi nie zwracać i zamiast tego poproszę wielką maczugę do napierdalania sebiksów na wsi
Może być o taka.
A od siebie jeszcze dodam,że forma dopisuje, czuję się tu z Wami przefchujfantakurwastycznie i życzę Wam jak i sobie najzajebistrzych sortów
Auuuuuu
- Załączniki
-
- pol_pl_MACZUGA-DMUCHANA-90cm-370_3.jpg (65.32 KiB)
Wiosna
Dość. Kosz. Naprawdę to była przeginka. Kontrolujcie bajerę, a prywatne sprawy poza forum.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.