Ostatni post z poprzedniej strony:
Smith, wiec podsumuje są opóźnienia, chwilowo Vendor ofline czekamy. Z doświadczenia wiem ze bedzie git. Jakość wynagrodzi3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Jak zwykle zadowolony jestem paka dotarła w błyskawicznym tempie pozdro
Czekaj czekaj jakość ci wynagrodzi gwarantuje temat Prima sort pozdro dla Daniela,, czy warto było szaleć tak... ''
Hello,
we are back online. In next hour will send many tracking numbers. Emails will reply rest of day.
we are back online. In next hour will send many tracking numbers. Emails will reply rest of day.
U mnie nr lotu się pojawił niestety jeszcze nie aktywny, nadal czekam na start
Laborant
Hello,
we want inform you, we will working to 23.12. and we will do maximum to send out all parcels before Christmas.
Regards
we want inform you, we will working to 23.12. and we will do maximum to send out all parcels before Christmas.
Regards
działają wam tracki? Bo mi nie dziala :/ a zaczyna sie 3 dzien
Mi obiecano w zeszłym tyg jeśli opłacę paczkę, w ten sam dzień to wysla mi w tym tygodniu zamówienie. A wczoraj dostałem informacje, że postarają się żeby paczka wyszła w następnym tyg, wiec zobaczymy, mam nadzieje ze do świat dojdzie wszystkoreproduktor pisze: ↑3 lata temumartinez, moze i masz racje co do prezentow pod choinkę ale chyba na przyszly rok!? Czy komus wystartowala juz rakieta, zamowienie prawie dwa tygodnie temu?
kaziu8686, nie działają i działać pewnie co nie będą dopuki V.. nie nada rakiet. Podobno wszystko wystartowało w sobote,a moim zdaniem jest inaczej no chyba ze sie myle to mamy wtopę.Na pytania co jest grane każe siedzieć i czekać, a ty teraz weź i wytlumacz ze nie będzie cukierków tym co odgryzają paznokcie na cisnieniu. Podobno wina przewoźnika, chyba z Syberii. Dobrze ze pracują do 23 i dali mi szanse jeszcze zamówić na sylwestra 2022 może się doczekam Do tej pory zamawialem kilka razy i nigdy się nie zawiodłem no ale kiedyś musi być ten pierwszy raz!?
Laborant