kapturek, jest tego dużo..
Na pewno nie bierz nic z siudemki abd+bf nic nie aktywne, nie bierz też starych 5cl,5f,pinaki i podobne. Bo to nie może być aktywne! Są zakazane, to kto tutaj ci je zrobi,??
Jak nawet żółtki obsraly zbroję
Ciekawe czy żółte głowy dadzą radę w ogóle coś ( klepiacego ) jeszcze wymyśleć, tablica Mendelejewa jest ograniczona. tak długiej przerwy z kanna chyba jeszcze nie bylo. I dziwne dlaczego się zwyczajnie żółte głowy ze swoimi laboratoriami do hiszpani nie przeniosą .. tam by dalej mogli ( klepaki ) tworzyć i interes by się dalej kręcił, ale nie oni wola od siebie z domu sprzedawać.
Tracer,
Spokojnie wszystko już tam napewno jest działane.juz gdzieś napewno robią. To muszą nowy kanał przerzutowy zrobić, cała infrastruktura to jest przecież.
Weronikk, Ch*mic*lpla*ne* mają dobre Kanna ich 5f sgt 151 jest sp ok w chuj bo widz mają braki i od nich maczanki oczywiście oczywiście fake hash z adb butiniaca jest już w ogole kozak to sgt a jwh I Innych nie testowałem jeszcze
Mocarz420, czyli można śmiało zamawiać? Noi prośbą, jak możesz podaj mi całą nazwę na priv, chodź wiem jaka nazwa się tam kryje, ale nie znam końcówki po kropce. Więc czy może to nie jest przypadkiem. Net?