Ostatni post z poprzedniej strony:
Polecam 3/4 cmc od sandheavensGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Teraz na propsie jest ChemCentrum, ma zajebiste 3CMC i piksy oraz sztos Eutylon. Pakowanie mega.
Dodano po 44 sekundach:
Sprawdź ChemCentrum, jest lepiej jak najlepiej.
Gdzie teraz na zakupy?
tam wysatarczy dodac do kosza wpisać fake dane i zrobic przelew ?
Dodano po 1 godzinie 29 minutach 20 sekundach:
Gotowe , mam nadziej ze dojdzie
Dodano po 47 sekundach:
sandheavens
Gdzie teraz na zakupy?
Ja statnio kupuje i nie narzekam bo bezpiecznie i profesionalne dzialania sprawily ze wybieram sie na zakupy do Atomchemicals.nl masz dzial sklepu na forum dopek.eu . :-*
- Załączniki
-
- IMG_20220113_021314~2.jpg (91.72 KiB)
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam ci Atomchemicals, Śmiało uderzaj do Atoma byku Dostawa szybka i bezpieczna Zawsze pod sprzętem elo
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Ja ze swojej strony polecam sklepy:
ChemCentrum - tu jakość odczynników pierwsza klasa, bezpieczne pakowanie i szybka dostawa a kontakt z nimi to przyjemność.
predatorRC - tutaj również na odczynnikach się nie zawiodłem, zawsze wszystko aktywne.
Dawno nie robiłem zakupów w innych sklepach ale z doświadczenia jeszcze mogę polecić Atomchemicals.
ChemCentrum - tu jakość odczynników pierwsza klasa, bezpieczne pakowanie i szybka dostawa a kontakt z nimi to przyjemność.
predatorRC - tutaj również na odczynnikach się nie zawiodłem, zawsze wszystko aktywne.
Dawno nie robiłem zakupów w innych sklepach ale z doświadczenia jeszcze mogę polecić Atomchemicals.
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Tego słodycza z paczki dałem partnerowi w pyska aby zbyt mocno nie krzyczał. Co się działo po 3-MMC PILLS DOUBLE TROUBLE to możecie sobie tylko wybrazić Polecam sklep ChemCentrum,
Anus Domini
Gdzie teraz na zakupy?
Mojej żonie też podpasowały te pillsy... do tego stopnia, że nie miałem okazji spróbować bo w samplu były dwa i sama zjadła xD Za jakiś czas się zamówi to się przetestuje osobiścieBiskup_Analny pisze: ↑2 lata temuCo się działo po 3-MMC PILLS DOUBLE TROUBLE to możecie sobie tylko wybrazić
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
Gdzie teraz na zakupy?
Do mojej Parafii pierwsza paczka przyleciała w 4 dni robocze. Noc była pełna uciech i cielesnych i mentalnych. Tutaj ChemCentrum, dał popis. A pakowanie mega bezpieczne, tak samo jak moje dymanko z partnerem.
Anus Domini