Ostatni post z poprzedniej strony:
Mi kiedyś chemcentrum odpisał, że ma być ciemno, brak powietrza (np. w woreczku strunowym), brak wilgoci. Lodówka nie jest konieczna, ale również może być tylko wtedy trzeba zadbać o te 3 rzeczy.3-MMC CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
- Status:
3-MMC CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Mam i ja swoje 25g ...
Gołąbek doleciał w trybie trubo express,czas lotu ,pakowanie 10/10
kontakt z vendorem 10/10
3mmc- 10/10
jest to moje ulubione mmc ze wszystkich dostępnych w obecnych czasach.
cos wiecej skrobne w piątek .
Gołąbek doleciał w trybie trubo express,czas lotu ,pakowanie 10/10
kontakt z vendorem 10/10
3mmc- 10/10
jest to moje ulubione mmc ze wszystkich dostępnych w obecnych czasach.
cos wiecej skrobne w piątek .
- Załączniki
-
- IMG_20220125_195925.jpg (4.53 MiB)
a moja rada to taka zeby sort byl szczelnie zamkniety bo innaczej sie ulatnia...
nie mow ze smarujesz do vendora jak trzymac sort
ercekercek, no to że szczelnie zamkniety to jest wiadome, ale jeszcze trzeba zadbać o te inne czynniki. Tak zapytałem kiedyś vendora jak najlepiej przechowywac, bo kto wie lepiej jak nie on. Poza tym nie każdy jest tak doświadczony w temacie RC jak ty i jak widać na forum nie tylko ja tej wiedzy potrzebowałem.
- Status:
A co ja napisałem??ercekercek pisze: ↑3 lata temua moja rada to taka zeby sort byl szczelnie zamkniety bo innaczej sie ulatnia...
nie mow ze smarujesz do vendora jak trzymac sort
does anyone took 3mmc everyday ? and how much quantity !
any bad/serious effetcts in the futur ?
did anyone with experience can tell us !
share with us your habits and what you can advise us ? amount of plug .. ?
any bad/serious effetcts in the futur ?
did anyone with experience can tell us !
share with us your habits and what you can advise us ? amount of plug .. ?
actuune, Do I understand correctly... do you want to take 3mmc every day? Apart from the obvious contraindications, such as the fact that drugs are not good for our health. I do not recommend this for several other reasons:
A. You will quickly develop a tolerance to this drug and it will just stop working as it should
B. 3mmc works mainly on serotonin which takes a long time to regenerate, you can get serotonin syndrome which is not joke.
C. You will be very addicted
and a few other reasons ...
I recommend at least two weeks break between tests.
Regards
A. You will quickly develop a tolerance to this drug and it will just stop working as it should
B. 3mmc works mainly on serotonin which takes a long time to regenerate, you can get serotonin syndrome which is not joke.
Regards
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dzień dobry. Jak sprawuje się sorcik ? Jaka przewaga eufo nad speedem? Jak z dorzutkami ? Planuje zakup na dniach u ChemCentrum
Myśle również nad piksami a tam w jednej zawarte jest 0,25 mmc
Myśle również nad piksami a tam w jednej zawarte jest 0,25 mmc
Sorcik bardzo, ale to bardzo dobry. Euforii wiadomo jest dużo więcej, tak jak w 3mmc powinno być. Speed jest raczej w tle, lekki i przyjemny nadajacy temu wszystkiemu odpowiedni ton Myślę, że tak 80:20 euro/speed. Wiadomo że oral to więcej eufo i dłuższe działanie, sniff ma troszkę więcej tego speed, ale i tak eufo przeważa.
Próbowałem też tabsy i również mogę je polecić. Działają książkowo. Polecam od siebie wrzucenie tabsa i po 20-30 min jak zacznie wchodzić to 100-150mg sniff 3mmc cristal. Wtedy nic więcej do szczęścia nie trzeba
Próbowałem też tabsy i również mogę je polecić. Działają książkowo. Polecam od siebie wrzucenie tabsa i po 20-30 min jak zacznie wchodzić to 100-150mg sniff 3mmc cristal. Wtedy nic więcej do szczęścia nie trzeba
Ten post ma wysoką reputację.
Ja jebie jaki sztos ten sort Przewaga eufo a speed w tle, czyli tak jak 3mmc działać powinno.
Testowane było razem z pillsami. Najpierw pills a jak zaczynało wchodzić wtedy dociągałem 150mg i było kurwa magicznie. Odpaliłem sobie głośniczki i nagle wjeżdża sentymentalny kawałek "sun of jamaica". W życiu ta piosenka nie brzmiała lepiej jak wczoraj Zabawa była konkretna, wpadli goście którzy na co dzień nic nie biorą.
Poczęstowałem ich pillsem to pytali mnie dzisiaj gdzie to kupić można bo bardzo chcą
Tutaj oceny nie może być innej jak 10/10.
Polecam
PS. Zaraz znowu wpadają Ci sami goście i znowu wrzucamy haha xD
Testowane było razem z pillsami. Najpierw pills a jak zaczynało wchodzić wtedy dociągałem 150mg i było kurwa magicznie. Odpaliłem sobie głośniczki i nagle wjeżdża sentymentalny kawałek "sun of jamaica". W życiu ta piosenka nie brzmiała lepiej jak wczoraj Zabawa była konkretna, wpadli goście którzy na co dzień nic nie biorą.
Poczęstowałem ich pillsem to pytali mnie dzisiaj gdzie to kupić można bo bardzo chcą
Tutaj oceny nie może być innej jak 10/10.
Polecam
PS. Zaraz znowu wpadają Ci sami goście i znowu wrzucamy haha xD
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
Ja poleciałem dwudniowy ciąg na pillsach i krysztale 3mmc, w sumie zjadłem 1,5g i 3 pillsy, a dzisiaj na trzeci dzień czuje się zajebiście, zjazdu brak ...chyba że nadejdzie dopiero jutro
Od: ChemCentrum,
Ilość Zamawiana:5g
Nazwa produktu: 3MMC CRYSTAL
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): as on the pageChemCentrum, I ate it before I could take a picture
ROA: one sniff, then only oral
Czas działania: 60 - 80 min
Zaaplikowano: 300 mg
Profil działania: excellent 3mmc one of the best I've eaten
At the sniff you feel the effect after 5 minutes and depending on the dose there is also the size of the euphoria, but at the sniff you expect a fairly large dose of pleasant speed Everything is nice, life is more pleasant and thoughts often go to our favorite activities and that's sex But at 3 MMC the oral role plays a major role. And this is where things start
Euphoria is on the background 4cmc, libido jumps like crazy and again one can be interesting When you climb you are just happy, you listen to music but
when you start you just need to chat or watch xxx starts driving ala Rocco Schifferdi:) I didn't have erection problems with this 3MMC and it has a big plus for it;) It's a crystal clear MMC in two days I ate 5 g and I didn't feel any !! ! negative effects
ChemCentrum, changes the concept of Rc, do not be afraid of competition, you do not have it
Ogólna ocena: 9,9/10, because I like your pills
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Dodano po 10 minutach 18 sekundach:
Dano666, I eat 5 g and 5 pills and nothing negative effects:)
Ilość Zamawiana:5g
Nazwa produktu: 3MMC CRYSTAL
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): as on the pageChemCentrum, I ate it before I could take a picture
ROA: one sniff, then only oral
Czas działania: 60 - 80 min
Zaaplikowano: 300 mg
Profil działania: excellent 3mmc one of the best I've eaten
At the sniff you feel the effect after 5 minutes and depending on the dose there is also the size of the euphoria, but at the sniff you expect a fairly large dose of pleasant speed Everything is nice, life is more pleasant and thoughts often go to our favorite activities and that's sex But at 3 MMC the oral role plays a major role. And this is where things start
Euphoria is on the background 4cmc, libido jumps like crazy and again one can be interesting When you climb you are just happy, you listen to music but
when you start you just need to chat or watch xxx starts driving ala Rocco Schifferdi:) I didn't have erection problems with this 3MMC and it has a big plus for it;) It's a crystal clear MMC in two days I ate 5 g and I didn't feel any !! ! negative effects
ChemCentrum, changes the concept of Rc, do not be afraid of competition, you do not have it
Ogólna ocena: 9,9/10, because I like your pills
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Dodano po 10 minutach 18 sekundach:
Dano666, I eat 5 g and 5 pills and nothing negative effects:)
Enchi pisze: ↑3 lata temu@actuune, Do I understand correctly... do you want to take 3mmc every day? Apart from the obvious contraindications, such as the fact that drugs are not good for our health. I do not recommend this for several other reasons:
Regards
thank you for you answer dear Enchi
i was asking questions to learn more , and who is better than members of this forum to show me the way !
and again i appreciate your concern , i will follow ur advices !
( i got already some side effects of abuse ! a cold with a lot of green snot! actuune,
Mackbeath, same experience and same situation ! only i do not watch xxx lol we should share music playlist
ChemCentrum, team is creating lets say a movement / a revolution with there products and services ! ( big up )
Wiadomość moderatora
Scalono.
Kiedy można się spodziewać 3mmc coś wiaodmo?
Wylądowało u mnie 3-mmc, jest bielutkie jak śnieg na biegunie czyli będzie petarda. Jak przetestuję napiszę coś więcej.