Około 2 tyg. temu odebrałem pakę i obiecałem recenzję, więc postaram się jak najlepiej opisać ten wspaniały sort (subiektywna ocena):
Od:
ChemCentrum,
Ilość Zamawiana: 50g (dostawa poniżej 5 dni)
Nazwa produktu: 3CMC ICE
Wygląd produktu: Duże kamienie bez zabrudzeń tak jak na stronie (i załączone przeze mnie poniżej zdjęcia)
ROA: Sniff
Czas działania: Pierwsze aplikacje trzymają do 1,5h - kolejne tak do max 1h.
Zaaplikowano na start: próba uczuleniowa 50 - 70 mg
po 20 min. próby poszło 150 - 200mg
następne tak co godzinę - od 150 - 250mg (kto by takie łakocie później idealnie odmierzał
)
Profil działania:
pierwsza dawka i dosłownie po chwili czuć taką piękną euforię, dawno się tak nie czułem (i nie tylko ja) chęć do robienia wszystkiego, po prostu serotoninowy orgazm. Idealnie wyważona ta trójka - tak jak inni wspominali - potwierdzam i ja eufo/speed 50/50 .
Zarówno mi jak i drugiej połówce nie wjechało na serce. Nie czułem aby odczynnik mocno wjechał na ciśnienie - jedyne ciśnienie, to aby chwila z tym odczynnikiem trwała wiecznie
... .
Testy trwały całą noc robiąc mnóstwo rzeczy i nawet te ostatnie dawki po 200-250mg działały naprawdę dobrze.
Plusy:
+Nadaje się na imprezę oraz na całonocne rozmowy
+Idealne skrojone eufo/speed
+Poprawa humoru
+U mnie praktycznie bez spływu - druga połówka miała mały problem, ale nie było tragedii, więc tutaj duży PLUS
+Sort nie zostawiał dużego syfu w nosie
Minusy:
- Dla mnie nie ma żadnego
Ogólna ocena: 10/10
Podsumowanie:
Przed badaniem było około 3 tyg. przerwy od jakichkolwiek używek.
Jak dla mnie naprawdę sort nr 1. Od bardzo dawna nie było takiego (ale to tylko moja opinia)
Testy z 3CMC i nie tylko będą powtórzone w najbliższy weekend (do testowania zostały 3mmc pills, których jestem ciekawy-recenzja z tych testów pojawi się w odpowiednim dziale)
Polecam ekipe
ChemCentrum, z czystym sumieniem.