Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy testował już ktoś 8cl-adb ? inaczej 8claAktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
cannabinoidus, ja będę na dniach i 6addb , ale widzę że nie warto się dzielić info bo nikt nie szanuje.. tylko czeka na gotowe a jak pomozesz nawet plusa nie dadza. Pozdrawiam.
Czekam na JWH od śmiesznych kapsułek.
Chcialem wziąć szóstkę i Butanica od blue, ale nie mogę się dogadać co do wysyłki tj. nie wiem czy wysyłają do punktu pickup.
Chcialem wziąć szóstkę i Butanica od blue, ale nie mogę się dogadać co do wysyłki tj. nie wiem czy wysyłają do punktu pickup.
Też mam ciężko się z niebieskim dogadać wziąłem 6 i Adb i narazie cisza nie odzywają się myślę że po weekendzie coś się ruszy.
Miał ktoś do czynienia z tym sklepem c***i*a* f*o*. Czy warto robić zakupy w tej ***? Jest jakieś kanna tylko czy warto...
a private message please everyone with a store and what substance is good at the moment
Added in 3 minutes 14 seconds:
are you helping me too? I need glod canna
Added in 3 minutes 33 seconds:
Added in 3 minutes 14 seconds:
are you helping me too? I need glod canna
Added in 3 minutes 33 seconds:
Hellp and me pleaseee
Fscb, witam , z miłą chęcią bym ci wysłał ale niestety nie mogę;( nie mam rangi. Aktualnie aktywne 6CL-ADBA najlepiej zrobić 1:15 będzie mocniejsze. Osobiście czekam na 6 addb i 8cl zobacze co to będzie. Napisz do Jaras, on ci poda na priv stronę dobra morda. Liczę na plusiki jak pomogłem. Bo mało osób szanuje mój stracony czas na to ze poświęcam go by wypowiedzieć wam opinie oraz je napisać. Pozdrawiam Piona !
Dodano po 5 minutach 31 sekundach:
A jak już pisałem ja sam nie używam pisze opinie moich szczurów, więc jeśli na kogoś coś mniej lub więcej działa proszę nie mieć do mnie pretensji ponieważ każdy ma inną tolerancję, ale jeśli coś w ogóle by nie było aktywne oczywiscie napisze prawdę ponieważ sam szukam petardy ! do tego tylko potrzeba czasu wkońcu ktoś to ogarnie Pozdrawiam oraz Administracje i Wszystkich Vendorów. Mimo tych totolotków.
Dodano po 5 minutach 31 sekundach:
A jak już pisałem ja sam nie używam pisze opinie moich szczurów, więc jeśli na kogoś coś mniej lub więcej działa proszę nie mieć do mnie pretensji ponieważ każdy ma inną tolerancję, ale jeśli coś w ogóle by nie było aktywne oczywiscie napisze prawdę ponieważ sam szukam petardy ! do tego tylko potrzeba czasu wkońcu ktoś to ogarnie Pozdrawiam oraz Administracje i Wszystkich Vendorów. Mimo tych totolotków.
Jest gołąbek będą testy. Pozdrawiam Piona.
- Załączniki
-
- 20220301_125823.jpg (224.27 KiB)
-
- 20220301_125757.jpg (287.91 KiB)
Niestety panowie 8cl nie aktywne , jutro napisze cxy 6addb cos dziala cxy tez lipa. Pozdrawiam Piona.
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Jeszcze strasznie slabo się rozpuszcza plus zostawia osad wszędzie.
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Jeszcze strasznie slabo się rozpuszcza plus zostawia osad wszędzie.
A jak u Ciebie z tolerką na kanna mordo?
Ogolnie straszna lipa z kanna ostatnimi czasy ...
Nie ma teraz aktywnego kanna poza naturą... ktoś na forum pytał dziś o SGT-280, czyli o CUMYL-CBMICA. Nieaktywne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.