Ostatni post z poprzedniej strony:
Macie jakies sklepy gdzie mozna kupic elektronike? Jakies telefony czy cosGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
VojTHC,
Dokładnie tak jak Gargameli,
pisze, uderzaj do sandheavens, tylko on z obecnych partnerskich sklepów ma tego typu gadżety. Chłop konkretny i dobrze się z nim dogadasz.
Dokładnie tak jak Gargameli,
pisze, uderzaj do sandheavens, tylko on z obecnych partnerskich sklepów ma tego typu gadżety. Chłop konkretny i dobrze się z nim dogadasz.
Nic o nas bez nas.
Gdzie teraz na zakupy?
Czy 2c-b fly i dragon fly to jest ten sam odczynnik? Jesli nie, w ktorym sklepie znajde dragon fly?
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie mogę nabyć 4F-MPH / 2-FA / 4-FMA? Wiem ze kosmita ma, ale czekam na rejestracje konta.
Gdzie teraz na zakupy?
Nie to żebym się czepiał, ale patrząc na ten post wygląda to jakbyś chciał zareklamować danego vendora że ma taki produkt w ofercie Już ktoś odpisał w poście o kogo chodzi , a też myślę w ten sposób dlatego, ponieważ tylko i wyłącznie jeden vendor z forum i ogółem z polskiego clearnetu ma tylko takie rzeczy w asortymencie trochę słabo taka forma reklamy wygląda napisana z profilu o randze Newbie oczywiście to tylko moja teoria i nie sugeruje że to vendor pisze a raczej osoba która taką "mini reklamę" może próbować użyć jako argument w mailu do vendora o darmowe sample
Generalnie temat raczej dotyczy zakupów research chemicals i aż dziwię się, że jeszcze nikt nie rzucił sarkazmem w stylu na marketplace, allegro czy olx
Gdzie teraz na zakupy?
Hej załoga !
Gdzie obecnie najlepsze 3cmc interesuje mnie przewaga euforii ?
Gdzie obecnie najlepsze 3cmc interesuje mnie przewaga euforii ?
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Gdzie teraz na zakupy?
Będzie dobre
Gdzie teraz na zakupy?
Siema a mam pytanie o sklep Do******e-sklep.org na jarmarku jest można tam zamawiać ?
Gdzie teraz na zakupy?
Jak masz za dużo wolnej gotówki to zamiast wspierać złodzieja to przelej na cele charytatywne. Sklep to scamdrag_master pisze: ↑2 lata temuSiema a mam pytanie o sklep Do******e-sklep.org na jarmarku jest można tam zamawiać ?
Gdzie teraz na zakupy?
Witam , korzystałem wcześniej z sklepu który został usunięty, jaki obecnie sklep wybrać i gdzie najlepsze 3cmc , kontakt i szybka wysyłka . Proszę o polecenie.