Ostatni post z poprzedniej strony:
Abdul2000, na obecną chwilę nieGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć u jakiego v dostanę najmocniejszy nep? Przyzwyczajony byłem do hexenu a więc musi być naprawdę mocny .
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie dostanę dobre 3mmc ? Jest tylko w pillsach. A ja potrzebują w formie kryształów.
moje wypowiedzi są tylko fikcją i nie mają miejsca w rzeczywistości
Gdzie teraz na zakupy?
Zgadzam się Gold jest świetny, Cristala natomiast dziś zbadam być może, ale jeśli działa tak jak wyglada to nie mam pytań
- Załączniki
-
- E05871CB-6239-4715-A6D9-2D71EB923A88.jpeg (1.19 MiB)
Nic o nas bez nas.
Gdzie teraz na zakupy?
NEP STONE od ChemCentrum, zajebiaszczy jest.
Gdzie teraz na zakupy?
Lepiej opłaca się wziąć większa ilość, bo i tak minimalny próg zamówienia 200 zł.
Nic o nas bez nas.
Gdzie teraz na zakupy?
predatorRC, have 3mmc;)
Gdzie teraz na zakupy?
Witam wszystkich.
Z jakich sklepów jest opcja, zeby zamówić jeszcze dziś i paka dojdzie do najbliższego piątku?
Z jakich sklepów jest opcja, zeby zamówić jeszcze dziś i paka dojdzie do najbliższego piątku?
Gdzie teraz na zakupy?
looker, raczej tylko któryś z krajowych vendorow, zamawiając we wtorek wieczorem najwcześniej dobę po opłaceniu paczka trafi do najbliższego oddziału gołębi... A jak wiadomo z pozostałych sklepów drogę ma dość długa..