Morrison pisze: ↑2 lata temu
Towar:
4-CMC METEOR
Od kogo: sandheavens,
Ilość:
Sampel 3g
ROA:
PO 350mg poźniej sniff 120mg
Czas działania:
1,5h
Wygląd towaru:
kryształy o różnej wielkości, lekko bursztynowe, zapach typowy dla klefa, przypomina mi zapach starych sortów.
4C1320BD-C8CE-430A-9C19-40619E728230.jpeg
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!
Zaczynajmy...
Jest!!! Przeszedł wyczekiwany kod od Sanda zgodnie z prowadzoną polityka sprzedażową, no to lecimy na lądowisko.
Pyk, myk, klik, klik i mamy kapsułę. Pakowanie i całe BHP wzorowe. Wszystko bezpiecznie , bezproblemowo. W tym miejscu chciałbym podziękować firmie sandheavens za możliwość wzięcia udziału w tej zabawie!
Przygotowuję 30mg uczuleniowki i odczekuję ok 0,5h.
Wrzucam na wagę ok 350 mg, żelatynę nie mam, więc klasyczna bomba . Po ok 30 min czuć ekekty, lekki nieogar, po ok 40-45 min faza przybiera swoje właściwe oblicze. Plan sniff wchodzi w życie. Lekkie pieczenie, myślałem, że będzie gorzej. Spływ też do przeżycia.
OOOOooOoOO!!! Mocne wejście euforii, połączone z empatią w moim przypadku. Jednym słowem serotoninowy orgazm! Speeda, brak, co jest typowe dla 4-cmc i tego też oczekiwałem.
Eufo gniecie, kładę się i włączam muzykę na słuchawkach, zamykam oczy, odpływam. Wchodzę jakby w trans, wszystko płynie. Ten stan jest niesamowity jakbym był w jakiejś hipnozie. Muzyka to coś co uwielbiam i bez czego nie mógłbym żyć. Wszystko brzmi niesamowicie, bas staje się miękki, ciepły, w ogóle cała scena jest jakby bliżej, a my jesteśmy w otoczenie muzyką.
Odczuwam stan mega pozytywnego i przyjemnego nieogaru., momentami jestem bez bazy. Faza jest cholernie mocna, jednak nie doświadczam falowanie obrazu, na który czekałem. Rozkminiam sobie różne aspekty i analizuje sytuacje. Lekkie sajko. Odlatuje jeszcze dalej!
Pojawia się suchość w ustach, ale tak bardzo nie chce psuć tego stanu w który 4-cmc i muzyka zabrały mnie ze leżę dalej.
Libido niesamowicie leci w górę, w dodatku moja Pani na wyjeździe.Trudno.
Nos dostaje trochę, ale wszystko w normie. Pamietam jak kiedyś pewnym analogiem aż popatrzyłem sobie nozdrza, taki był żrący. Tutaj to lajcik bym powiedział.
Po ok 1,5 h faza powoli pikuje, ale afterglow jeszcze przez jakiś czas występuje.
Czy dorzutki działają ???
Właśnie, to jest pytanie które często zadajemy sobie. Z testów wynika, że działają bomba jak i sniff wyjątkowo dobrze, lot trwał na tym materiale 3 dni, jednak tylko wieczorami, po testach udaje się zasnąć bez większych problemów. Pewnie po dłuższy czasie, mogłoby już nie być tak magicznie.
Zjadł był?
Absolutnie nie! Faza schodzi i poprostu się rozpływa, bez większych strat w ludziach. Jedyną niedogodnością jest zwiekszona potliwość, ale uznał bym to za cechę produktu a nie wadę. Śmiem twierdzić, że brak zwały jest wynikiem czystego produktu.
Plusy:
-świetny czysty matariał
- niesamowite eufo
-libiodo max
- nie meczy
Minusy:
-wysusza
-dosyć duża ochotę na dorzutki
Ogólna ocena 9/10
Podsumowanie:
Pamietam jak kilka lat temu przypadkowo ziomek poczęstował mnie „kryształem”, wtedy kompletnie zielony nie wiedziałem co to jest, on z resztą też. Kryształ to kryształ. I właśnie przypomniała mi się tamta faza która bardzo przypominała obecna.
Bardzo dobrej jakości odczynnik, który każdemu polecam, nie meczy, nic tylko brać i jest
Realizacja zamówienia 10
Wysyłka 10
Pakowanie 10
Podejscie do klienta 10
piona!