Ostatni post z poprzedniej strony:
Domyślam się o co chodziło, ale no opcja o której myśli jest zapewne niedostępna więc pozostaje to
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Domyślam się o co chodziło, ale no opcja o której myśli jest zapewne niedostępna więc pozostaje to
Nie ma się co dziwić, że zero odezwu. Predi ma ważniejsze sprawy niż Twoje żebranie o darmowe sample. Inni się zostają wybrani do akcji na podstawie histori konta, reputacji, zachowania albo kto pierwszy ten lepszy jak było ostatnio. Ty samą reputacją sam siebie dyskwalifikujesz.annarej11 pisze: ↑3 lata temupredatorRC,
Tak pred o to chodziło o darmowe. Napisałem maila lecz zero odzewu w tym temacie holypka mac. Inni wygrywają dostają a ja jeszcze nic nie wygrałem nie dostałem. O dużo nie proszę. Miłego. Jak się namyslisz że się zgodzisz to mogę jeszcze raz maila napisać będę wdzięczny
chłopie, nie potrafisz pisać tych farmazonów prosto na maila vendora? głupio to czytać na forum. trochę honoru, albo weź się za pracę, odłóż trochę hajsu i złóż zamówienie.
When will be new and how canna?predatorRC pisze: ↑3 lata temuTą niedługo dodamy na sklep i jak mówicie - pewności nie mamy co do mocy, ale niedługo pojawią się inne kanny do których już jest większa pewność
1
Na dniach!
Nie obiecujemy ale może cena spadnie z czasem