Sposób na powiększone źrenice
Witam czy są jakieś sposoby (leki itp) żeby pozbyć się dużych źrenic? Mam jasne oczy i źrenice są bardzo widoczne, macie może jakieś sposoby?
Jaymat, Raczej nie ma sposobu na zmniejszenie źrenic. Możesz spróbować z kroplami do oczu chociaż nie wiem czy da to jakikolwiek rezultat. Sprawdzałam na sobie i nic mi to nie dało. Jedyny sposób to czekanie aż będą z czasem samoistnie się zmniejszać.
Jaymat - Też kiedyś próbowałem ,,zmniejszyć" żrenice, ale nie ma na to sposobu niestety. Jedynie co powodowało że źrenice robiły się u mnie mniejsze to gapienie sie w jasny ekran monitora czy telefonu (na mocniejszych rzeczach typu MDMA (czyste ze sklepu ******) nie dawało to żadnych efektów!) czy poprostu siedzenie w ciemności w pokoju, aczkolwiek jeżeli ktoś przyjdzie załóżmy rodzice (mimo tego że jesteś pełnoletni itd.) i zapalą światło to może być problem.
Sam jestem aktualnie ciekaw, czy na przykład Soczewki do oczu takie które wyglądają jak zwykłe oko, i nakłada się je na ,,wyjebane oko" by pomogły w maskowaniu wyjebanych źrenic. Muszę to wkrótce sprawdzić, ale podejrzewam że widoczność będzie dużo gorsza
Sam jestem aktualnie ciekaw, czy na przykład Soczewki do oczu takie które wyglądają jak zwykłe oko, i nakłada się je na ,,wyjebane oko" by pomogły w maskowaniu wyjebanych źrenic. Muszę to wkrótce sprawdzić, ale podejrzewam że widoczność będzie dużo gorsza
Od siebie podrzucam sposób z soczewkami jak źrenica nie jest na całe oko to zwykłe soczewki kolorowe powinny zakryć (Przynajmniej u mnie) a jak wywali ogromne to może jakieś soczewki z wzorkami i powiedzieć, że ci się podobają ale pewności nie mam bo z takowych nie korzystałem.
If pupils are enlarged after I take stimulants I use kratom capsules. I take about 7g of kratom and it shrinks my pupils because it acts similar to opiods. Kratom Also helps with stimulant come downs.
I am unsure if kratom is a think in your country maybe you have to buy online, but it is very popular and affordable in USA at headshops and gas stations.
I am unsure if kratom is a think in your country maybe you have to buy online, but it is very popular and affordable in USA at headshops and gas stations.
sądzicie, że jeśli ukryjecie "wyjebane źrenice" to po innych symptomach ludzie nie ogarną, że jesteście porobieni? po prostu jak widać po tobie i masz z tym problemy to siedź na chacie. jeśli nie możesz to nie konsumuj.
lek_na_syfa, zależy z kim przebywasz i jak długo. Bo to często właśnie po zrenicach jest przypałowo ZANIM ktoś sie zorientuje po zachowaniu. Wystarczy że spojrzysz komuś w oczy i już przyp. Nie trzeb nic mówić. No a gdyby źrenice byly NORMALNE to idzie pofunkcjonować bez wtopy w bardzo wielu sytuacjach. Przecież po np. Fecie/nepie/hexie nie biegasz po dworzu czy mieszkaniu ani nie liczysz wlosów na nodze
yakubu86, z tego co zaobserwowałem, to naprawdę rzucające się w oczy źrenice występują przy dużej dawce (albo po dorzutkach). wtedy to równocześnie pojawiają się objawy, których trudno nie zauważyć. chyba, że to babcia, której można wmówić bajkę o dwóch piwkach.
w wielu recenzjach mowa o działaniu po którym można "wyjść między ludzi" i udawać, że jest się trzeźwy - RC działają tak mocno (za to je lubimy), że osoba ogarnięta zawsze zwróci uwagę na nasze podejrzane zachowanie. tym bardziej jeśli nas zna i wie jak się zachowujemy na trzeźwo.
w wielu recenzjach mowa o działaniu po którym można "wyjść między ludzi" i udawać, że jest się trzeźwy - RC działają tak mocno (za to je lubimy), że osoba ogarnięta zawsze zwróci uwagę na nasze podejrzane zachowanie. tym bardziej jeśli nas zna i wie jak się zachowujemy na trzeźwo.
Lubię sobie z samego rana w pracy przyladowac, max do południa także wieczorem jestem „normalny” jeżeli chodzi o zachowanie, jedynie oczy mnie zdradzająlek_na_syfa pisze: ↑2 lata temusądzicie, że jeśli ukryjecie "wyjebane źrenice" to po innych symptomach ludzie nie ogarną, że jesteście porobieni? po prostu jak widać po tobie i masz z tym problemy to siedź na chacie. jeśli nie możesz to nie konsumuj.
Haha dobre Ale tu sie akurat zgadzam, nie popierdam ladowania w klame w pracylek_na_syfa pisze: ↑2 lata temunie ćpamy w pracy. chyba, że jesteś z zawodu gitarzystą heavy metalowym itp.
Ładowanie w klame podczas pracy to najgorsza opcja. Człowiek później bez tego pracować nie potrafi, a chodzenie wystrzelony na robocie tez nic pozytywnego nie przyniesie. A co do oczu to nie słyszałem o niczym skutecznym do pomniejszaniu źrenic. Można próbować kombinować coś z soczewkami, ale nie wiem czy to komfortowe rozwiązanie. Nie zapominajmy że oczy to tylko jeden z wielu czynników które zdradzają nasze zrobienie tematem. Każdy ogarnięty zauważy zmianę w zachowaniu, które często po dragach odbiega od normalnego.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Dokładnie, wbrew pozorom nie da się tak funkcjonować bo się człowiek boi że ktoś się kapnie itp.