Ostatni post z poprzedniej strony:
Zamówienie złożone na poczatku tygodnia, dziś odebrane wszystko się zgadza w zamówieniu tak że śmiało można zamawiacSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Gołąb wylądował. Całość zamknęła się w jednym meilu i kilku dniach.
Polecam.
Polecam.
Próbuje juz 2 krotnie w ostatnich 10 dniach zamówić co nieco ale Vendor nie odpowiada na moje zamowienie. Zam wysylam adresem mailowym. Cy też tak macie?
Zamówienie zrobione i czekam na golebia z moimi ulubionymi atomami.
sandheavens, i tym razem dotrzyma słowa i będzie fajny weekend
sandheavens, i tym razem dotrzyma słowa i będzie fajny weekend
![Szczęśliwy :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Jeżeli nie oszukuje z wysyłkami to skoro paczka nie dotarła wczoraj to miała obowiązek dotrzeć dziś, a nawet nie raczył wysłać kodu. Skoro się nie wyrabia niech wysyła na nasze numery.
Barnapapa, proponował bym zacząć od sprawdzenia, czy składasz zamówienie poprawnie, a nie piszesz po prostu E-maila jak do zwykłego sklepu XD bhp bardzo ważne, również nie zawracałbym sobie głowy wiadomościami Hej chce kupić towar ![🤭](//cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/3.1/png/64/1f92d.png)
Ja na kontakt z v nie mogę narzekać, nie licząc jakiś tam posunięć z czasem, kontakt na dobrym poziomie. Pozdrawiam
![🤭](http://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/3.1/png/64/1f92d.png)
Ja na kontakt z v nie mogę narzekać, nie licząc jakiś tam posunięć z czasem, kontakt na dobrym poziomie. Pozdrawiam
![Puszcza oko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Miała obowiązek dotrzeć dziś?
Jest godzina 9:20 Hahaha, przepraszam za offtop. Ja zamowienie zlozylem na poczatku tyg i rowniez czekam na paczke, jednakze jestem spokojny i czekam cierpliwe, nigdy sie nie zawiodlem, a gdy obsuwa byla to bylem powiadomiony
wrzuc na luz, albo se melisy zaparz
![Bardzo szczęśliwy :E](./images/smilies/icon_e.gif)
Jest godzina 9:20 Hahaha, przepraszam za offtop. Ja zamowienie zlozylem na poczatku tyg i rowniez czekam na paczke, jednakze jestem spokojny i czekam cierpliwe, nigdy sie nie zawiodlem, a gdy obsuwa byla to bylem powiadomiony
![Puszcza oko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Is the seller on vacation? They don't reply to emails...
:-/
:-/
Kolejna paka dociera a ja tańczę wzorem mastera!, dziś kolejny kod mi trzeba być debilem żeby nie zamawiać u sanda
Zajebisty nepik i hex
Dodano po 54 sekundach:
Zajebisty nepik i hex
Dodano po 54 sekundach:
Nie jestem stałym klientem. Mimo to czas realizacji zamówienia - 2 dni robocze od zlożenia do odbioru. Zanim zamowiłem (przez stronę), to wcześniej wysłałem 1go maila, na którego dostałem konkretną odpowiedź tego samego dnia. Także nie wiem czy to kwestia szczęścia czy poprostu prostoty zamowienia
Ja polecam sandheavens
Ja polecam sandheavens
Zamówienie złożone na początku tygodnia, dzisiaj wylądował gołąb, więc czas lotu (a także i pakowanie) na duży +
Minusem jednak jest to, że to co dostałem różni się od zdjęcia na stronce - zamiast białego koloru substancja jest żółta.
Minusem jednak jest to, że to co dostałem różni się od zdjęcia na stronce - zamiast białego koloru substancja jest żółta.
- Załączniki
-
- zamówienie.jpeg (191.15 KiB)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Jest godzina 22 hahaha, dobra na poważnie, ponieważ widzę że nie jesteś zbyt rozgarnięty to spróbuję ci to wytłumaczyć prostym językiem. Po prostu spółrz na datę i godzinę napisania mojego posta.PigulsoNEW pisze: ↑2 lata temuMiała obowiązek dotrzeć dziś?![]()
Jest godzina 9:20 Hahaha, przepraszam za offtop. Ja zamowienie zlozylem na poczatku tyg i rowniez czekam na paczke, jednakze jestem spokojny i czekam cierpliwe, nigdy sie nie zawiodlem, a gdy obsuwa byla to bylem powiadomionywrzuc na luz, albo se melisy zaparz
Poza tym dziś nadal brak kodu dla przesyłki z początku tygodnia więc radzę na wstrzymanie się z zakupami u sandheavens.
sandheavens, Are you on vacation? I wanted to make a purchase, but you haven't responded to emails for 48 hours ..
Thank you.
Thank you.