Ostatni post z poprzedniej strony:
Ile więcej PLN, ponad kwotę zamówienia na portfel v, wrzucić do shitcoinsa co by nie było niedoplaty? Zamówienie na 615 PLN. Jaka marża, opłata przesyłowa?Bitomat
Bitomat
Dzisiaj miałem taką sytuację. Pobierał banknot i zaraz oddawał go z powrotem. Próbowałem na kilku banknotach i z każdym to samo. Pojechałem do drugiego bitomatu i było git.
Bitomat
A miał ktoś tak że w flyingatom wszystko poszło ok, pieniądze pobrane, na bitomacie wyskoczyło że transakcja udana ale płatność nie doszła przez kilka godzin, wsumie do tej pory wisi bo robilem dziś tak zamówienie wieczorem, do tej pory bitcoiny nie doszły, dzwoniłem na infolinie powiedzieli ze kod qr po zeskanowaniu dał adres z dużych liter jakby z capslocka a bitomat tego nie czai, i podobno jutro rano ma to pójść tylko nie wiem czu ręcznie to zmienią i wyślą czy z automatu, mial ktos tak i czy faktycznie to zmienią i pójdzie? Czy adres do tej pory nie wygaśnie? Pierwszy raz bawiłem sie w bitomat i jestem zielony, coś ktoś ?
Bitomat
Tak sie zdarza pisz do nich i ci pomoga a nie tu piszesz z takim problemem z ktorym tylko support moze pomoc...pbgruby pisze: ↑2 lata temuA miał ktoś tak że w flyingatom wszystko poszło ok, pieniądze pobrane, na bitomacie wyskoczyło że transakcja udana ale płatność nie doszła przez kilka godzin, wsumie do tej pory wisi bo robilem dziś tak zamówienie wieczorem, do tej pory bitcoiny nie doszły, dzwoniłem na infolinie powiedzieli ze kod qr po zeskanowaniu dał adres z dużych liter jakby z capslocka a bitomat tego nie czai, i podobno jutro rano ma to pójść tylko nie wiem czu ręcznie to zmienią i wyślą czy z automatu, mial ktos tak i czy faktycznie to zmienią i pójdzie? Czy adres do tej pory nie wygaśnie? Pierwszy raz bawiłem sie w bitomat i jestem zielony, coś ktoś ?