Ostatni post z poprzedniej strony:
Good packing good service and fast shipping good quality pills very satisfied i recommend this seller! 10/103-MMC (250MG PILLS) Bolchemist.eu - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
3-MMC (250MG PILLS) Bolchemist.eu - opinie, recenzje, działanie, opis
Dostałem 1 w gratisie i wygląd bardzo ładny. Jednak ze względu że byłem też na benzo nie odczułem efektów. Ludzie piszą że działa to chyba działa.
Szkoda, że nie zbadałeś tego w bardziej sprzyjających okolicznościach.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Serio wrzuciłeś pill będąc na benzo? Przecież to głupotaOnly Perfect pisze: ↑1 rok temuDostałem 1 w gratisie i wygląd bardzo ładny. Jednak ze względu że byłem też na benzo nie odczułem efektów. Ludzie piszą że działa to chyba działa.
Benzo brałem dzień wcześniej, najwidoczniej jakoś jeszcze weszły sobie w drogę te 2 rzeczy.
Jestem maczankowcem a mocna maczana przebija wszystko więc często robię głupie rzeczy jak nie śpię.
Jestem maczankowcem a mocna maczana przebija wszystko więc często robię głupie rzeczy jak nie śpię.
Na pewno benzo mocno zaburzyło działanie 3MMC.Only Perfect pisze: ↑1 rok temuBenzo brałem dzień wcześniej, najwidoczniej jakoś jeszcze weszły sobie w drogę te 2 rzeczy.
Nigdy nie bierzcie benzo przed bo benzo blokuje serotoninę
No tak no i chce sie po nim spać, przecież branie benzo przed zabawą nie ma najmniejszego sensu Wgl benzo to tylko w szczegoólnych przypadkach polecam brać.
malyksiaze, nie którzy biorą przed zabawą bo mają np. jakieś kardiozwały(na tle nerwowym) ale to się mija z celem.benzo to jedynie na zejściu żeby móc iść spać i się nie męczyć
No tak nie ma sensu brać przed zabawą skoro to zabija efekt działania substancji, bez sensu.tajemniczy27xx pisze: ↑1 rok temumalyksiaze, nie którzy biorą przed zabawą bo mają np. jakieś kardiozwały(na tle nerwowym) ale to się mija z celem.benzo to jedynie na zejściu żeby móc iść spać i się nie męczyć
Zakupione 4 pillsy na 3MMC. Testy za tydzień. Może bede zadowolony bo jakieś nowe.
Własnie odebrałem te 4 małe pillsy. No czekam do czwartku czy piątku na testy o ile wgl uda mi sie je zrobić.
Około dwa tygodnie temu odebrałem mały batch pillsów 3-mmc od Bolka. Wszystkie poszły bardzo szybko Jakość odpowiednia. Można łykać
The current gray pills are disappointing to be honest, just felt weird. Shipping is very fast tho and i have tried other stuff from bolchemist which was very good.