Ostatni post z poprzedniej strony:
london, masz racje przyjacielu, 4f mph nie krzyzuje sie i nie wyrabia tolerki na w/w stimy tolerancja bardzo wolno sie wyrabia i nie wplywa na to alfa czy nep, idziecie zlym tropem. Wystarczy spojrzec atomy 4f mph zeby wiedziecPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Mozecie podać cene za 4f-mph i adb-butinaca u preda?
Za długo zejdzie mi odnalezienie hasła do mejla:)
Za długo zejdzie mi odnalezienie hasła do mejla:)
Nie serio, nie moge się zalogować na swojego mejla który mam przeznaczony tylko na stronę preda i tam mam zapisane hasło do konta.
No to żeby złożyć zamówienie i tak musisz mieć konto, napisz do preda o nowe
Ty jesteś nieśmiertelny przecież
Predi will you please check mail ? Paid several days ago and waiting thx!
Moje kości już zastane mocno, ale przygody kosmiczne wspominam bardzo przyjemnie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
predatorRC, świetnie że jesteś cały i zdrowy, sprawdź poczte
Po co pisać do sklepu na forum aby sprawdził poczte? Bezsens.
predatorRC, Please ship to Canada it says on your side that you do ship there but it won’t let me select Canada when checking out
Added in 34 seconds:
Anyone else desperately need shipping to Canada
Added in 34 seconds:
Anyone else desperately need shipping to Canada