Ostatni post z poprzedniej strony:
Ktoś testował może nep który wrócił do ChemCentrum? Jest moc?NEP - N-Etylonorpentedron
NEP - N-Etylonorpentedron
W nepie jest moc przepiekielna tym co nie sa wprawieni w boju polecam tez z chemcentrum synthcaine colombia i synthcaine colombia strong zajebiste ciutke lzejsze tematy od czystego nepa mi one bardzo dobrze wchodza znacznie lepiej jak sam nepior i ludzie tez wychwalaja
NEP od ChemCentrum jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobry sort, nawet małe ilości dostarczają sporą dawkę stymulacji. Z pewnością się nie zawiedziecie. Osoby co częstowałem, które miały z nim styczność po raz pierwszy, były wystrzelone z butów już po jednym pazurku. NEP pierwsza klasa.

Nie potykaj się mordo o te same kłody. 

Ambasador95, ja nigdy tak nie robiłem i nie zrobię 
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:

Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
ChemCentrum ma zawsze kozacki materiał więc na pewno się nie zawiedziesz
Jest jeszcze gdziekolwiek NEP taki jak sprzed 2019 roku ??? bo to co większość sprzedaje jako NEP nie ma z tym nic wspólnego., zazwyczaj ciężka pusta stymulacja jak po hexenie która nic nie wnosi.
Był jakiś delegal NEP'a ?
Był jakiś delegal NEP'a ?
Treadway no oczywiście że delegal był dlatego nie masz na rynku tego o czym piszesz
nie ma co narzekać. ChemCentrum ma zajebisty NEP. Powinieneś sprawdzić koniecznie.
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Żaden sort już nie będzie taki jak kiedyś, więc korzystaj z tego co jest dostępne. A jest w czym wybierać, bo dobry sprzęt mają partnerskie sklepy

Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Żaden sort już nie będzie taki jak kiedyś, więc korzystaj z tego co jest dostępne. A jest w czym wybierać, bo dobry sprzęt mają partnerskie sklepy
Tak jak kolega wyżej - ChemCentrum ma w swojej ofercie bardzo dobrego NEP-a. Ogólnie ten Vendor jest znany z jakościowych odczynników, więc z pewnością się nie zawiedziesz. Mogę śmiało polecić.

Nie potykaj się mordo o te same kłody. 

mbside, BendfellsTM, skoro był delegal NEPa to co jest sprzedawane pod nazwą NEP ???
Niedługo sprawdzę sort z ChemCentrum, zobaczymy jest lepszy od tego co sprzedają inni vendorzy.
Na niektórych zdjęciach wyglądał jakby sort był w krysztale.
Dodano po 5 minutach 53 sekundach:
Nigdy nie vapowałem, jest różnica w fazie między kresą a vaporyzacja ?

Na niektórych zdjęciach wyglądał jakby sort był w krysztale.
Dodano po 5 minutach 53 sekundach:
Nigdy nie vapowałem, jest różnica w fazie między kresą a vaporyzacja ?
Mógłby ktoś wysłać zdjęcie z 50mg nepa i czymś dla skali. Zajebałem łajna i mnie pokarało że ja pierdole
nie mam wagi i nie wiem jak to dawkować..