Ostatni post z poprzedniej strony:
U mnie przy ciągu dłuższym niż 2 dni występowało otępienie straszne. Masz racje, że na SC można w chuj długo lecieć.
Dodano po 43 sekundach:
ChemCentrum pod względem jakości odczynników i usług wymiata
Ostatni post z poprzedniej strony:
U mnie przy ciągu dłuższym niż 2 dni występowało otępienie straszne. Masz racje, że na SC można w chuj długo lecieć.
Jak można to lubić?
Na początku lubiałem, ale potem zaczęło to wkurwiać jak szedłem sobie po moście zwodzonym u mnie w mieście i miałem wrażenie że mam 3 metry wzrostu przez "oddalenie" pola widzenia i się gibałem na boki bo takie otępienie mnie sięgneło po nocce z HEX-ENem
Czytając opinie na temat FC od Enzo wnioskuje, że jest to typowy stim. Natomiast czytając opinie o SC da się wywnioskować, iż działanie jest bardzo zbliżone do oryginału.
Tak tez polecam robi spoko roboteBendfellsTM pisze: ↑1 rok temuNiezmiennie jak najbardziej polecam syntetyczne coco od ChemCentrum dla tych co potrzebują stymulacji. Małe dawki już robią robotę, do tego dwa warianty odczynnika (Strong/Normalny) sprawiają, że każdy coś znajdzie idealnego pod siebie.![]()
Też tak uważam. Różnica jest ale oba sorty są zajebistemalyksiaze pisze: ↑1 rok temuMoze nie duzo ale na bank roznica jest wyczuwalna, ja lubie na przemian brac raz zwykly raz strong