Ostatni post z poprzedniej strony:
Wiecie może czy trzeba podać własne dane osobowe do odbioru w punkcie odbioru? Nie mam słupa na tą chwilę, a chciałbym np. za pare tygodni/miesięcy może coś zamówić. Jedynie co w stanie jestem podać to adres e-mail i numer telefonu słupowy (karta SIM kupiona dawno od jednego ze sklepów partnerskich). Mam punkt odbioru w pobliżu, jest to sklep w którym muszę poprosić o odebranie paczki i potem podać kod itd. Myślicie, że gdy podam im dane słupowe czyli imie i nazwisko na które zamówiłem paczkę to poproszą o dowód lub coś tego typu aby zweryfikować moją tożsamość? W sumie raczej wątpie bo posiadam kod odbioru, więc mam pozwolenie na odbiór bo np. ktoś mi go dał więc raczej wątpie o weryfikacje dowodem czy coś ale wolę dopytaćChemCentrum pisze: ↑2 lata temuPICK UP POINT (jeśli interesuje Cię wysyłka na PICK UP POINT): wybierz z listy interesujący Cię punkt odbioru i podaj dane osobowe, na podstawie których będziesz w stanie odebrać przesyłkę. Podany wcześniej adres e-mail musi być taki, do którego masz dostęp, ponieważ przyjdzie na niego kod odbioru