Ostatni post z poprzedniej strony:
Jedyny sluszny mix to w nos i w szyje Żeby nie bylo wiem ze tak nie jest dobrze ale co z tego jak nie znam nikogo co tak nie robi te 2 rzeczy ida w parzeDziałanie podobne do kokainy
Działanie podobne do kokainy
Ja wciąż jestem zdania, że najbliższe do koksu jest synthcaine colombia od ChemCentrum,
Masz racje. Mi też w zupełności wystarczy normalna wersja. Ale ChemCentrum pomyślało o ludziach z większą tolerką na stoku i zrobiło wersję która ich też klepnie
To jest fajna opcja ze masz 2 te same produkty o roznej mocy do wyboru ale teraz chyba malo sklepow ma swoja wersje koksu
A kiedyś praktycznie każdy miał jakieś swoje fake coco ;p Może im słabo schodziły bo receptury mieli złe? Kto wie.
Koks to jest koks... Tego nie da się podrobić.
Takie jest moje zdanie. Kiedyś to było i koko też było inne.
Kopało to fajnie... teraz po ulicach lata jakiś gówno i jest to przykre.
Ale do dziś też z dobrymi kontaktami idzie coś załatwić dobrego...
Takie jest moje zdanie. Kiedyś to było i koko też było inne.
Kopało to fajnie... teraz po ulicach lata jakiś gówno i jest to przykre.
Ale do dziś też z dobrymi kontaktami idzie coś załatwić dobrego...
Cena w ogóle w ostatnich miesiącach chyba jeszcze bardziej poszła do góry a "prawdziwy" temat stał się jeszcze trudniej dostępny niestety.
a kto nie lubi ale tak jak Ambasador95 chyba coraz trudniej dostepna jak kiedys nie mialem problemu ogarnac tak teraz jest problem. Nikt nie jest w stanie pomoc a do berlina mi sie nie chce zapierdalac
Nie trzeba dlugo szukac wszystko jest do kupienia w takim jednym parku wejdziesz i zaraz cie ktos zaczepi czego potrzebujesz
oj tak jak mowisz w berlinie to jest naprawde dobre sprzeciwoMefedron90 pisze: ↑1 rok temuNie trzeba dlugo szukac wszystko jest do kupienia w takim jednym parku wejdziesz i zaraz cie ktos zaczepi czego potrzebujesz
warto jednak wspomniec o tym ze to co sprzedaja chodz jest dobre to najczesciej jest zanizana ilosc sprzedawanego produktu