18-latek posiadał przy sobie 250 g marihuany. Grozi mu 10 lat odsiadki
Funkcjonariusze z okolic Lublina zatrzymali 18-latka, który posiadał przy sobie 250 g marihuany. Przeczytaj więcej na ten temat.
18-latek zatrzymany przez policję
Policjanci z okolic Lublina dokonali „spektakularnego” zatrzymania.
Głośne zatrzymanie w okolicach Lublina
Kryminalni z lubelskiej komendy policji podczas rutynowego patrolu zwrócili uwagę na podejrzanie przemieszczające się auto. Jeżeli zastanawiacie się co to znaczy „podejrzanie przemieszczające się auto” to my również niestety tego nie wiemy, a rzecznik tamtejszej policji nie zdecydował się doprecyzować tego zwrotu.
W związku z powyższą sytuacją funkcjonariusze postanowili zatrzymać pojazdy i sprawdzić z czego może wynikać dziwne zachowanie kierowcy. Samochodem przemieszczała się trójka mężczyzn w młodym wieku. Z relacji policjantów wiemy, że wcześniej wymieniona trójka, podczas kontroli zaczęła się zachowywać dość dziwnie – byli wyraźnie zestresowani. Właśnie dlatego kryminalni przystąpili do przeszukania ich samochodu.
Funkcjonariusze z okolic Lublina zatrzymali 18-latka, który posiadał przy sobie 250 g marihuany. Przeczytaj więcej na ten temat.
18-latek zatrzymany przez policję
Policjanci z okolic Lublina dokonali „spektakularnego” zatrzymania.
Głośne zatrzymanie w okolicach Lublina
Kryminalni z lubelskiej komendy policji podczas rutynowego patrolu zwrócili uwagę na podejrzanie przemieszczające się auto. Jeżeli zastanawiacie się co to znaczy „podejrzanie przemieszczające się auto” to my również niestety tego nie wiemy, a rzecznik tamtejszej policji nie zdecydował się doprecyzować tego zwrotu.
W związku z powyższą sytuacją funkcjonariusze postanowili zatrzymać pojazdy i sprawdzić z czego może wynikać dziwne zachowanie kierowcy. Samochodem przemieszczała się trójka mężczyzn w młodym wieku. Z relacji policjantów wiemy, że wcześniej wymieniona trójka, podczas kontroli zaczęła się zachowywać dość dziwnie – byli wyraźnie zestresowani. Właśnie dlatego kryminalni przystąpili do przeszukania ich samochodu.
Szkoda chłopaka ale jak czytałem ten fragment to się normalnie zaśmiałem…
Moze byli po czyms i jechali zygzakiem albo jakos inaczej dlatego zostali zatrzymaniilluminati pisze: ↑1 rok temuSzkoda chłopaka ale jak czytałem ten fragment to się normalnie zaśmiałem…
Coś strasznego że za 250g trawy potrafią grozić jakiemuś małolatowi 10 latami więzienia. ;/
Mega kiepsko się o takim czymś czyta, ale to w końcu Polska.
Dokładnie. Za zabójstwo się dostaje mniejadrianpdw1996 pisze: ↑1 rok temuCoś strasznego że za 250g trawy potrafią grozić jakiemuś małolatowi 10 latami więzienia. ;/
Some countries of europe has gone mad while others are legalizing it. Where are we heading to?
To już zależy od władzy w danym państwie i pewnie też są tacy którym zależy żeby to nie było legalne dla większych zyskówMakavelli133 pisze: ↑1 rok temuSome countries of europe has gone mad while others are legalizing it. Where are we heading to?
O.o, in my country they ask for those penalties to real drug traffickers (I'm talking about intruding tons and criminal organization into the country), 250g can be for consumption easily is a joke.
1312
1312
a dla mnie to jest niepojete ze gdzies tam np w holandii czy czechach to wszystko jest legalne a gdzie indziej zabronione nie kumam skoro niektore kraje stwierzdzily ze ziolo jest spoko to czemu inne kraje nie moga...
10 yeears is outrageous. I cant believe tou can get so much time for juat some weed.
Porąbane to jest... niestety żyjemy w takim graju, gdzie za zwykłą roślinę można pójść siedzieć.chemhunter6 pisze: ↑1 rok temu10 yeears is outrageous. I cant believe tou can get so much time for juat some weed.
Ciekawe kiedy cokolwiek się w tej polszy zmieni...
masakra za takie cos 10 lat
Dokładnie, wystarczy że przekroczysz granicę i możesz mieć a wjedziesz do nas i będą Cię traktować jak najgorszego przestępcę gdzie kary za posiadanie są nierealnie wysokie jak za jakąś poważną zbrodnię...malyksiaze pisze: ↑1 rok temua dla mnie to jest niepojete ze gdzies tam np w holandii czy czechach to wszystko jest legalne a gdzie indziej zabronione nie kumam skoro niektore kraje stwierzdzily ze ziolo jest spoko to czemu inne kraje nie moga...
Wyjaśnienie jest proste. W tych krajach gdzie z produkcji i handlu trawą ogromny zysk ma mafia nie wprowadzi sie legalizacji.
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Takie jest moje zdanie. Wnioskuję to na przykładzie Naszego kraju
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Takie jest moje zdanie. Wnioskuję to na przykładzie Naszego kraju
dokładnie to normalnie śmiech na sali a mogliby przeznaczyć te pieniądze które przeznaczająKleopatra pisze: ↑1 rok temuDokładnie, wystarczy że przekroczysz granicę i możesz mieć a wjedziesz do nas i będą Cię traktować jak najgorszego przestępcę gdzie kary za posiadanie są nierealnie wysokie jak za jakąś poważną zbrodnię...malyksiaze pisze: ↑1 rok temua dla mnie to jest niepojete ze gdzies tam np w holandii czy czechach to wszystko jest legalne a gdzie indziej zabronione nie kumam skoro niektore kraje stwierzdzily ze ziolo jest spoko to czemu inne kraje nie moga...
na walkę z narkotykami na coś innego