Ostatni post z poprzedniej strony:
Podpisuję się po ty raz wielokrotny.
Też właśnie słyszałem ze to nic fajnegoDarkStar pisze: ↑1 rok temuPrzestrzegam przed βk-EBDP czyli N-Ethylpentylone lub efylon .
Kilkukrotne użycie po około 12mg w ciągu dnia doprowadziło do wielogodzinnej, intensywnej i zagrażającej życiu nieprzyjemnej sytuacji z udziałem serca.
Organizm silny i bardzo dobrze tolerujący amfetaminę i MMC/CMC.W ciągu 27lat uzywania[bywało intensywnego] najróżniejszych substancji psychoaktywnych tylko 1x doszło do realnego zagrożenia życia i było to związane z βk-EBDP, które się też efylon.
Zalecam daleko idącą ostrożność z tym odczynnikiem
Wchodząc w ten temat chciałem od razu napisać o efylonie, ale wyprzedziłeś mnie...DarkStar pisze: ↑1 rok temuPrzestrzegam przed βk-EBDP czyli N-Ethylpentylone lub efylon .
Kilkukrotne użycie po około 12mg w ciągu dnia doprowadziło do wielogodzinnej, intensywnej i zagrażającej życiu nieprzyjemnej sytuacji z udziałem serca.
Organizm silny i bardzo dobrze tolerujący amfetaminę i MMC/CMC.W ciągu 27lat uzywania[bywało intensywnego] najróżniejszych substancji psychoaktywnych tylko 1x doszło do realnego zagrożenia życia i było to związane z βk-EBDP, które się też efylon.
Zalecam daleko idącą ostrożność z tym odczynnikiem
dokładnie to jest wazne
czytalem kiedys o tym odczynniku o ktorym piszecie chodzi o efylon
Ostatnio sprawdzałem informacje o tym odczynniku i na pewno jest bezpieczniejszy od efylonu, ale czy taki bezpieczny to nie wiem. Ciężko jakikolwiek drag nazwać bezpiecznym. ;pBortak42 pisze: ↑1 rok temuEfylon jest nieprzewidywalny. Ciężko jest ustalić jaka dawka jest bezpieczna, a jaka nie. Raz ta sama dawka ledwo klepnie, a raz na tyle poryje, że stworzy poważne zagrożenie życia i niekoniecznie dotyczy to większych dawek. Małe dawki też mogą być niebezpieczne. To trucizna. Nie nadaje się to do brania w ogóle i nigdy nie powinno się tego brać. A eutylon w miarę bezpieczny jest ?
No jak mam sie wypowiedziec to bym powiedzial ze marihuana jest bezpieczna gdzies kiedys czytalem ze smiertelna dawka marihuany to okolo 8kg na jedengo buha by musialo byc by cos sie stalo ale nie wiem czy to prawda