Ostatni post z poprzedniej strony:
Żaden sklep nie sprzedaje tego jako prawdziwy koks tylko właśnie jego syntetyczna wersja więc ja zamawiając nie oczekuję że to będzie substancja 1:1 jak prawdziwy koksDziałanie podobne do kokainy
Działanie podobne do kokainy
No tak przeciez nawet nikt sie z tym nie kryje ze to po prostu mieszanka ktora ma po prostu przypominac dzialanie koko ale to ze nim nie jest to chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe przeciez wystarczy porownac nawet cene ze cos tu nie halo ;p
Wiadomo że każdy sklep się z tym nie kryje, bo tak to by wprowadzali kupującego w błąd. Natomiast szkoda że kokaina ma akurat taki profil działania, że nie sposób jej podrobić. Czemu szkoda? Bo mnie na nią nie stać. Dlatego celuje zawsze w RC byczki.
Koksik prawdziwy jadłem parę razy ;D I nie da się tego podrobić jestem pewien
No to raczej oczysiste sam bym sobie chetniej oryginalne walil ale neiestety mam kilka barier po bo 1 ciezko zalatwic a po drugie cena jest zaporowaBigbroother pisze: ↑1 rok temuKoksik prawdziwy jadłem parę razy ;D I nie da się tego podrobić jestem pewien
Z moim byłym często brałam kokainke ;33 Ale już nie ma wielkiej miłości między nami i nie ma też brania tego. Sama się nie zdecyduje na to, bo drooooogie to megaśnie. Lepiej już coś innego poszukać ^^Ambasador95 pisze: ↑1 rok temuNo to raczej oczysiste sam bym sobie chetniej oryginalne walil ale neiestety mam kilka barier po bo 1 ciezko zalatwic a po drugie cena jest zaporowaBigbroother pisze: ↑1 rok temuKoksik prawdziwy jadłem parę razy ;D I nie da się tego podrobić jestem pewien
Ja też mam opcje cherry kokolino, ale cena duża. Za 10 przy burcie 2.7k gruszek i dzieląc to z kumplami to za 2 ponad 500 gruszek xd Zawsze w sylwestra bierzemy 5 tematu na 5 osób i starcza na ponad 1 dzień. Nie da się opisać tego stanu, po RC nie poszedłbym tak rozmawiać i wgłębiać się w tematy rozmów bo jestem po niich bardziej nachalny i mam tysiąc myśli na raz. Po kokolino właśnie jest taka mega otwartość, ale też jest brak pohamowania bo jak koledze trochę spadło na podłogę to ja zlizał
Nie czytam wszystkich postów bo jest ich dużo ale to co chce napisać to to, że testowałem już wiele rzeczy i jedno jest pewne - nic nie działało jak oryginał.
Oryginału nic nie zastąpi...
I choć syntetyczne Coco które można załatwić tu u Vendorów jest naprawdę dobre....
To tego działania typowo kokainowego nie da się chyba podrobić... Syntetyk daje namiastkę tego stanu...
Szkoda
Jak dla mnie niektóre systetyki działają nawet lepiej W oryginalnym koko czuje mocno serce i to mi się nie podoba. Na plus że można pójść spać ale na minus, że krótko działa.
Ale żaden z vendorów nie deklaruje że to będzie działać jak oryginał bo chyba nie da się podrobić prawdziwej koki. Natomiast muszę przyznać że wszystkie sorty które próbowałem od vendorów były bardzo dobre i nie brałem tego z nastawieniem że będzie działać jak kokaina bo nie o to w tym chodzi
Dokładnie oryginału nic nie zastąpi jednak to co próbowałem było bardzo dobrePronto pisze: ↑1 rok temuAle żaden z vendorów nie deklaruje że to będzie działać jak oryginał bo chyba nie da się podrobić prawdziwej koki. Natomiast muszę przyznać że wszystkie sorty które próbowałem od vendorów były bardzo dobre i nie brałem tego z nastawieniem że będzie działać jak kokaina bo nie o to w tym chodzi
no macie racje to ma byc tylko cos w stylu kokainy a nie jeden do jednego to samo. np ten syntetyk od chemcentrum to rozpierdala leb jest bardzo ciekawa alternatywa dla kokainki. male dawki a duzo przyjemnego dzialania
Cocaine is unique there is nothing like it, the closest thing would be to smoke something similar to methamphetamine
mówisz o synthcaine? Chyba tego jeszcze nie sprawdzałem bo bym pamiętał. W takim razie zapisuje sobie żeby wziąć tego na spobowanie ewentualnie poproszę sklep żeby dali mi to w sampluSpeeder_96 pisze: ↑1 rok temunp ten syntetyk od chemcentrum to rozpierdala leb jest bardzo ciekawa alternatywa dla kokainki. male dawki a duzo przyjemnego dzialania
Ktore sklepy maja swoje wersje koko i byscie mogli je polecic zeby zamowic a nie wtopic kasy?