Buying more BTC
Buying more BTC
Czy ktoś ma jakiś sprawdzony tip na to by kupić sprawnie bitcoiny w rzędzie kilkudziesięciu tys? Bo przesyłanie raz na 24h w bitomacie po 4.5k aż uzbiera się pełna kwota średnio mi się widzi
Buying more BTC
A co stoi na przeszkodzie abyś w jednym bitomacie od razu zrobił kilka transakcji? Inne dane inny adres w portfelu i wsio. Potem i tak masz wszystko na raz do dyspozycji w swoim głównym portfelu. Ewentualnie kucoin.com oni tam jeszcze z przymróżeniem oka patrzą na weryfikacje.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Buying more BTC
Czyli po każdej wpłacie odświeżać adres portfela i od nowa go doładowywać i będzie git? Bo gdzież czytałem ze jeden portfel można doładowywać tylko raz na 24h w bitomacie. I drugie pytanie odnośnie kupowania w kantorach, na czym polega tam proces weryfikacji ? Podaje tylko swoje dane personalne czy i dane gdzie pracuje itp odnośnie zarobków?
Added in 19 minutes 28 seconds:
I jeszcze w jaki sposób kupić ewentualnie na tym kukoin? Trzeba byłoby płacić za nie kontem bankowym czy jak? ( sorry za tyle pytań ale jestem w tym laikiem i wole się wszystko dowiedzieć wcześniej na tip top)
Added in 19 minutes 28 seconds:
I jeszcze w jaki sposób kupić ewentualnie na tym kukoin? Trzeba byłoby płacić za nie kontem bankowym czy jak? ( sorry za tyle pytań ale jestem w tym laikiem i wole się wszystko dowiedzieć wcześniej na tip top)
Buying more BTC
Kupowanie większej ilości Bitcoin (BTC) anonimowo może być trudne ze względu na rygorystyczne przepisy antyprania pieniędzy i przepisy dotyczące finansów, które obowiązują w wielu krajach.
Mało osób o tym wie, ale rozważ zakup na wydarzeniach kryptowalutowych: Na niektórych wydarzeniach kryptowalutowych można dokonywać zakupów bez ujawniania tożsamości, korzystając z gotówki.
Mało osób o tym wie, ale rozważ zakup na wydarzeniach kryptowalutowych: Na niektórych wydarzeniach kryptowalutowych można dokonywać zakupów bez ujawniania tożsamości, korzystając z gotówki.
Buying more BTC
Mam stacjo Kange blisko siebie i właśnie zastanawiałem się jak tam jest.
Dotychczas kupowałem w bitomacie, i wpłacałem do 4k a przy każdym razie co 4k nowy numer i nowy portfel, a tutaj ? Tak samo do 4k i podawać następny portfel ?