Ostatni post z poprzedniej strony:
Dostał ktoś jeszcze pakę? Ja już blisko pół miecha czekam… blacksheeping, wyślijcie mi numer przesyłki, numer zamówienia to TEWURQKGIBlacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: blacksheeping
Blacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie
3 dni temu poprosiłem na maila z tracking number. Sprawdźcie proszę
Witam,
Mam pytanie odnośnie zamówienia: RHNPRBKKI.
Dlaczego po wpłacie wymaganej kwoty, w historii mojego zamówienia, wyświetla się "transaction failed".
Niestety muszę przez forum się kontaktować, gdyż na mailu zero odpowiedź, jakiegokolwiek kontaktu.
Pozdrawiam
Mam pytanie odnośnie zamówienia: RHNPRBKKI.
Dlaczego po wpłacie wymaganej kwoty, w historii mojego zamówienia, wyświetla się "transaction failed".
Niestety muszę przez forum się kontaktować, gdyż na mailu zero odpowiedź, jakiegokolwiek kontaktu.
Pozdrawiam
Jesteś w stanie powiedzieć ile tego 3cmc? Bo bardzo możliwe ze to moja owcanecrokarol pisze: ↑1 rok temublacksheeping, dostałem zła pakę zamawiałem 10 pihp dostałem jakiś kryształ 3cmc? I 2 torby brązowego pudru pewnie analog
WTF
Witam wszystkich chciałem zamówić z tego sklepu ktoś może wie jak z wysyłką są jakieś opóźnienia u tego V?
napisz V na @ na pewno mozna to jakos wyjasnicnecrokarol pisze: ↑1 rok temublacksheeping, dostałem zła pakę zamawiałem 10 pihp dostałem jakiś kryształ 3cmc? I 2 torby brązowego pudru pewnie analog
WTF
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ktoś brał benzo stad? Te klony są Polskie oryginalne?
czekam na odp stillkej pisze: ↑1 rok temunapisz V na @ na pewno mozna to jakos wyjasnicnecrokarol pisze: ↑1 rok temublacksheeping, dostałem zła pakę zamawiałem 10 pihp dostałem jakiś kryształ 3cmc? I 2 torby brązowego pudru pewnie analog
WTF
Witam owieczka dotarła do Zagrody o nazwie NEP a więc szczera recenzja, Kontakt 3/10 Cena 10/10 no i jakość 12/10!! Nep tutaj przebija wszystko, no i czas dostawy był ponad 2-3 tyg taki mały też minus
Ja próbowałam dowiedzieć się na maila i ich czat co dostałam ale pewnie nigdy nie dostanę odpowiedzi. Najprawdopodobniej jest to 3cmc ale ja zamawiałam 3cmc champ i niestety nie przyszło takie same jak zamawiane kilka dni wcześniej. Jestem zawiedziona bo podnieśli cenę na ten sam produkt a wysyłają inny.
Oto aktualny 3cmc champ.
Oto aktualny 3cmc champ.
- Załączniki
-
- IMG_3999.jpeg (1.71 MiB)
anorw, jak ci nie szkoda 3pak to mozesz sobie kupic taki zestaw testow do wykrywania ponad 700 substancji, mialbym probke tego to bym ci to przebadal
necrokarol i byl kontakt?
necrokarol i byl kontakt?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ja tak samo otrzymałem inny produkt niż zamawiałem i nie mogłem się dogadać co do reshipa.
Gdzie można coś takiego nabyć?
blacksheeping, ja również zamówiłem *3 dni temu* i zero odpowiedzi na maila. Jestem ogólnie cierpliwy ale to pierwsze zamówienie, więc chociaż byście mogli coś odpisać - QENOIXXRM
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
Karolek otrzymasz wszystko w swoim czasie. Cierpliwości, do tygodnia co najmniej, tym bardziej teraz w okresie świątecznym. I nie spamuj maila .
Its been over 1 month from FHAXKHKXN, can i have update?
Nad now its been over 1 week from another one... cant wait this miragle coming..
Nad now its been over 1 week from another one... cant wait this miragle coming..