2-CMC 3mmc4cmc.com - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: 3mmc4cmc
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 2-CMC ze sklepu 3mmc4cmc.com | In this topic, we write opinions and reviews about2-CMC from 3mmc4cmc.com
Formal Name: 2-Chloromethcathinone(hydrochloride)
Molecular Formula: C10H12ClNO • HCl
CAS Number: 90869-66-2
Formal Name: 2-Chloromethcathinone(hydrochloride)
Molecular Formula: C10H12ClNO • HCl
CAS Number: 90869-66-2
Donald_Tusk, gratuluje panu znowy bycia premierem
Wygląd jak u V . Drobne kryształki z pudrowy nalotem. Co do działania to jak przejście z 3mmc na 3 cmc. Słabsze jest ale dobrze że jest
Z minusów to cena ale to pewnie przez to że przez x czasu każdy dopytywal to wiadomo że obojętnie jaka by cena nie była to i tak by poszło.
Z minusów to cena ale to pewnie przez to że przez x czasu każdy dopytywal to wiadomo że obojętnie jaka by cena nie była to i tak by poszło.
Tragedia , moim i nie tylko moim zdaniem, mam już 10 potwierdzonych opinii ,patria sprzed 2 tyg nadaje się do spuszczenia w WC totalnie nie aktywne.
Jako przykład podam klienta nr 5
Na raz zjad 1gr za 30 min kolejny w ciągu 3 h zjedzone 6g na osobę!! Chyba więcej pisać nie trzeba .
Jako przykład podam klienta nr 5
Na raz zjad 1gr za 30 min kolejny w ciągu 3 h zjedzone 6g na osobę!! Chyba więcej pisać nie trzeba .
AniazZielonego, na raz na dzien dobry od tak zjadl sobie 1g jak gdyby nigdy nic?
a jaka droga podania to niby zapodal? polknal kamien o wadze 1g czy zajebal szczura po przekatnej 10cm?
o fotke sortu mozna poprosic? jakis smak? zapach? cokolwiek?
a jaka droga podania to niby zapodal? polknal kamien o wadze 1g czy zajebal szczura po przekatnej 10cm?
o fotke sortu mozna poprosic? jakis smak? zapach? cokolwiek?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Tak, oni jedzą 1 gr na raz , połykają.foto tutaj?6
Nie ma się czym chwalić ale miałem obok siebie skurczybyków co jadali pachy z grama i nie było dla nich to nic takiego WOW. Sam podjąłem się tego wyzwania kiedyś lecz nie potrafiłem na raz jak oni tylko na 4 razy i w pół minuty może dłużej jadłem. "Podziwiam" ich za to. Może to dlatego że ich staż to między 13-15lat a może dlatego że jedli pierwsze mefy i na nich też bili rekordy rekordów podejrzewam.
Kończę spamić i zaznaczam że pozbyłem się już częstych spotkań z tymi osobnikami HaHa
A co do Anii to mam przeczucie że ma rację.
Pozdrawiam
Kończę spamić i zaznaczam że pozbyłem się już częstych spotkań z tymi osobnikami HaHa
A co do Anii to mam przeczucie że ma rację.
Pozdrawiam
To ma spore dawkowanie ale nie jest tak złe jak oceniacie bo tolera robi byki swoje. AVE
No to powiem Ci że zdziwiłbyś się jakie asy potrafią takie rzeczy.
AniazZielonego, Fotka autorska czy ze sklepu?
Jak autorska to jak wrażenia? profil działania?
Na jakąś recenzje możn liczyć?
Jak autorska to jak wrażenia? profil działania?
Na jakąś recenzje możn liczyć?
Masz parę postów wyżej jej opinię.