Ostatni post z poprzedniej strony:
Retete, wydaje mi się że snow bardziej do porobienia czegoś ma się chęci ale to zależy co jak na kogo działa jeden ma tak a drugi inaczej, moim zdaniem do rozmowy wziął bym któregoś OrangeEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Koneser99, dostałem ostatnio w samplu, o działaniu się nie wypowiem bo nie wystarczyło mi to na dobry test ale w smaku jak dla mnie jest strasznie pieprzne, nie ze żre jak kryształ tylko się tak ciepło i dziwnie mi robiło w kichawe jakbym pieprz wciągnął. Ale to może było poprostu za mało zeby sprawdzić więc traktuj to jako ciekawostkę a nie pełną odpowiedź
Topowy Vendor, Enzochem, lepszego nie znajdziecie I nie płaci mi za reklamę, takich ludzi trzeba szanować bo już coraz mniej na tym łez padole.
Wysyłka ekspres, myślałem że może będzie jakieś opóźnienie bo pewnie podczas przerwy sporo zamówień miał nasz enzo ale dotarło jak zwyklę błyskawicznie.
NEP prima sort, dalej ten sam krystaliczny sort który robi robotę od najmniejszych dawek. Polecam vendora. Dostałem również brakujący w poprzednim zamówieniu materiał, także klasa. Enzo to no one special heh, pozdrawiam.
Wysyłka ekspres, myślałem że może będzie jakieś opóźnienie bo pewnie podczas przerwy sporo zamówień miał nasz enzo ale dotarło jak zwyklę błyskawicznie.
NEP prima sort, dalej ten sam krystaliczny sort który robi robotę od najmniejszych dawek. Polecam vendora. Dostałem również brakujący w poprzednim zamówieniu materiał, także klasa. Enzo to no one special heh, pozdrawiam.
Ok zamawiam w piontek apiph bo wiem ze doleci do mnie I Dam wam znac jakie wrazenia
Ja zaś zapytam o trójeczkę. Która jest aktualnie najmocniejsza i najbardziej polecana u Enzo? Chce zamówić większą ilość jednego sortu. A wybór oczywiście bogaty i ciężko mi się zdecydować na jeden odczynnik.
Golab dolecial z gratisami w postaci nepa i dwóch rodzajów 4cmc
Od kiedy na enzo jest nep I czy warto go zamowic bo apiph raczej lepszy proszę o wypowiedz
U mnie to się zamyka do około 48-72h.