How to pay in Altcoin and Stablecoin from Binance to PAY4RC
Witam mam pytanie zawsze płacę w sklepach partnerskich BTC z portfela Binance. Chciałbym zacząć płacić altcoinami lub stablecoinami, żeby uniknąć wysokiej prowizji (która wynosi od ok 7$ do 19$ w tej chwili). Próbowałem to zrobić ale jestem zielony w tych sprawach mógłby mi ktoś wyjaśnić jak krok po kroku zapłacić w pay4rc np USDT, BNB lub LTC z portfela Binance? Z góry dziękuję za pomoc
Dołączam się do pytania. Raz kupiłem LTC i musiałem zrobić swapa na BTC bo PAY4RC nie dawało możliwości zapłaty za pośrednictwem LTC.
Nejprve se podívejte, jaké kryptoměny obchody podporují.
Masz do wyboru te ostatnie opcje w pay4rc żeby zapłacić altamiFst wrote: ↑8 months agoWitam mam pytanie zawsze płacę w sklepach partnerskich BTC z portfela Binance. Chciałbym zacząć płacić altcoinami lub stablecoinami, żeby uniknąć wysokiej prowizji (która wynosi od ok 7$ do 19$ w tej chwili). Próbowałem to zrobić ale jestem zielony w tych sprawach mógłby mi ktoś wyjaśnić jak krok po kroku zapłacić w pay4rc np USDT, BNB lub LTC z portfela Binance? Z góry dziękuję za pomoc
No właśnie jedna opcja mi się nie otwierała a te co się otworzyły to nic nie było o Ltc lub Usdt i cały czas wartość zamówienia wyświetlała się w btc
Niektórzy V nie mają tych krypto żeby zapłacić im bezpośrednio np. LTC, więc musisz użyć Fixedfloat albo innej stronki "trzeciej" do swapa np. BTC > LTC itd.