Steroid Shop 2024
Steroid Shop 2024
Witam poszukuję sprawdzonych sklepów z sterydami pełno tego w siecie ( tak samo jak fałszywych sklepów RC ) ale jeśli macie jakieś sprawdzone byłbym wdzięczny za jakieś info ewentualnie link do sklepu .
Steroid Shop 2024
Sandheavens mial kiedys napisz do nich nawet jak nie maja to moze pomoga i cie pokieruja
Steroid Shop 2024
Ładnie wyglądają produkty z tej strony: https://www.rc-toyer.com/allpro.asp?proclass=Steroids
ktoś coś poleci? na czystą masę i zgubę tkanki tłuszczowej?
Steroid Shop 2024
Prop + dobry trening z cardio do tego GW i dietanabol.
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Steroid Shop 2024
Jeśli to początek waszej drogi z siłownią to nawet nie dotykajcie sterydów, chyba, że trenujecie już od dłuższego czasu i nie macie już efektów.
Steroid Shop 2024
Tescia w dupe mozna przyjac, ale pozniej trzeba bawic sie w odbloki, redukcje szkod ukladu hormonalnego itp.
Co do sklepow to nie wiem, mial kiedys faktycznie Sand ale to bylo juz dawno temu.
Zawsze jak potrzebowalem cos to zawsze ktos mi polecal po znajomosci, a nie z neta, bardziej polecam isc na silke pomachac troche sztanga polapac kontakty i bezposredio zalatwiac saa.
Co do sklepow to nie wiem, mial kiedys faktycznie Sand ale to bylo juz dawno temu.
Zawsze jak potrzebowalem cos to zawsze ktos mi polecal po znajomosci, a nie z neta, bardziej polecam isc na silke pomachac troche sztanga polapac kontakty i bezposredio zalatwiac saa.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.