Ostatni post z poprzedniej strony:
När det gäller det euforiska som har imponerat mest på mig är det 4CMC.Aktualnie polecane euforyki i empatogeny
Aktualnie polecane euforyki i empatogeny
Zmiksujcie sobie moona z luxem od ChemCentrum, i zobaczycie jakie jest pierdolnięcie. Odlot.
1:1
1g 3mmc moon : 1g 3mmc lux
Fazy nie da się opisać, ale zdradzę że jest sporo więcej empatii, euforii, libido wywala jak twardowski na księżyc, ale też jest sporo speeda.
1g 3mmc moon : 1g 3mmc lux
Fazy nie da się opisać, ale zdradzę że jest sporo więcej empatii, euforii, libido wywala jak twardowski na księżyc, ale też jest sporo speeda.
Teraz każde 3 mmc jest na naprawdę wysokim poziomie, różni się tylko pewnymi cechami, ale 3 mmc zaprezentowane przez owcę ma to, co kocham, czyli euforię, libido, speed wszystko gra główną rolę. Teraz znów mam ten sam strzał 3 mmc, ale bardziej suchy i jeszcze bardziej popieprzony. każdy miłośnik powinien spróbować 3 mmc od owcy.
Euforia wyrzucona na orbitę. Sesję zawsze zaczynałem od węgorza, nie lubię bombek, ale tym razem zarzuciłem bombkę 250 i stało się. Odcieło mnie to od rzeczywistości. Byłem w krainie miłości, empatia poezja, przeżyłem najlepsze 2 dni w swoim życiu i praktycznie zero strucia mimo dużych ilości jedzonych.
Te bomby za czasem zdraliwe ale warto tak przyjebać dla efektu wow
3-MMC Moon z Chemcentum jest dobre, ale teraz nie ma na stanie i nie wiem czy jeszcze będzie.