Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja to samo 5 wleci przelew to zamówię i testy rok temu był dobry ice ten pewnie jeszcze lepszy
Profil sklepu: Enzochem
Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja to samo 5 wleci przelew to zamówię i testy rok temu był dobry ice ten pewnie jeszcze lepszy
no powiem ci że taka prawda , inne nie mają w ogóle podjazdu . Czekam aż enzoneroci z FC ale z tego co mi wiadomo FC będzie dopiero po okresie wakacyjnym smuteczek lekkimeruk pisze: ↑4 mies. temuW opinii ogólnej również bardzo polecam V. Świetny kontakt, wyrozumiałość przy wpłaceniu za dużej kwoty - piękne podejście. Sampelki eleganckie, aż miło wiedzieć że nawet przy niezawrotnych kwotach jakość obsługi na najwyszym poziomie. Będziemy się jeszcze na pewno zgadywać - pozdrowionka !!!
dostepnosc byla przez caly urlop. od 3-go bedzie wysylanie kolejno zamowien zlozonych podczas przerwy. mniemam, ze jak zawsze ekspresowaChampion63 pisze: ↑4 mies. temuSkoro do drugiego jest przerwa, to pewnie trzeciego pełna dostępność
Ten post ma wysoką reputację.
Pewnie niedługo się dowiem i konkretnie porównam...xD. Enzochem, to niewątpliwie bardzo dobry sklep i miło wspominam. Wiele razy kupowałam i nigdy, ale to przenigdy nie doświadczyłam problemów. Jedyna rzecz jakiej nie miałam z jego asortymentu to EUTYLONE CRISTAL HQ i może nadszedł czas aby to zmienić...xD