Ostatni post z poprzedniej strony:
Koks, też dziś pisałem i chwilowo cisza jak się odezwie dam znaćSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Chwile mnie nie bylo ale trzeba bylo zdrowie doprowadzic do uzyteczności.
Wczoraj sandheavens, widze, ze pisal, dlatego proponuje na spokojnie poczekac na odpowiedzi ziomale, ziomeczki i ziomalki.
Wczoraj sandheavens, widze, ze pisal, dlatego proponuje na spokojnie poczekac na odpowiedzi ziomale, ziomeczki i ziomalki.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Tragedia, 2 zamowienia w 2 miesiace. Najpierw wysylaja polowe zamowienia bo zapomnieli, pozniej zero kontaktu… po jakims czasie doslali ale nie logowalem sie 3 dni na maila i paczka wrocila bo spoznilem sie kilka godzin. Nastepne zamowienie takie samo, paczka wysylana na dwie paczki.
Zamowione 25 a na wadze 11, myslalem ze te 11 to rekompensata za poprzednie zamowienie ale nie. Od tygodnia ponad tam pisze i nawet nie chca maila odpisac.
Ten kto pakuje paczki chyba bardzo lubi chemsexa
Zamowione 25 a na wadze 11, myslalem ze te 11 to rekompensata za poprzednie zamowienie ale nie. Od tygodnia ponad tam pisze i nawet nie chca maila odpisac.
Dzesi Pinkman,
U mnie dzisiaj mija tydzień bez odpowiedzi i potwierdzenia od poprawnie złożonego zamówienia.
U mnie dzisiaj mija tydzień bez odpowiedzi i potwierdzenia od poprawnie złożonego zamówienia.
status zmienil Ci sie na ,,shipped,, ?
Dodano po 13 minutach 31 sekundach:
napisz mi wiadomosc email w tytule podajac numer swojego zamowienia i nik z forum, a powiem Ci co sie dzieje z Twoim zamowieniem
czekam na kontkat.
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
przykro mi, ze nie wpominasz o tym, ze 500g, ktore zamowiles dotarlo do Ciebie prawidlowo (jesli dobrze rozpoznaje Twoje zamowienie)un7ouchab1e pisze: ↑2 mies. temuTragedia, 2 zamowienia w 2 miesiace. Najpierw wysylaja polowe zamowienia bo zapomnieli, pozniej zero kontaktu… po jakims czasie doslali ale nie logowalem sie 3 dni na maila i paczka wrocila bo spoznilem sie kilka godzin. Nastepne zamowienie takie samo, paczka wysylana na dwie paczki.
brakujace 25g zostanie Ci wyslane na poczatku przyszlego tygodnia.
Zamówione w połowie tygodnia, paczka doleciała, wszystko tip top Świetnie zrealizowana usługa!
Dla bezpieczenstwa lepiej napisac w przyblizeniu ilosc dni, albo jakis przedzial, pamietajcie licho nie spi.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Ok a lot of activity since my post.
I'm sorry I've been talking to fast and probably still learn to be more patient, take a deep breath and not make some conclusion after a Week end of quasi no sleep...
Seems interesting material and cant wait to try it this week end. Once again sorry Sandheavens didn't mean to make bad press or anything like that.
Looking at the carrier website It should land tomorow, will report back after some trials. Wait it's week end already right lets be ready for the party, good techno, what else >?
Just a bit curious, you guys are mainly from Poland ? what do you like to listen for dancing, moving your body ?
I'm from fr and lately listening quiet some nice and recently discovered DJs. Maybe I should switch to another part of the forum for this kind of discussion. Gonna see, I mean listen to a set of Isabelle beaucamp on saturday, KI/KI from Holland, Irene Dresel, yes we do have some very talented people making music in France. And yeah I also listen male artist, heard about Maddix I'm from Holland where the fuck you from
Anyway getting off topic slightly
sandheavens, Poszło kolejne zamówienie, numer IUBGTNLOS.
Liczę na sprawną i szybką realizację - tak jak ostatnio.
Będę na forum informował i zapewne znowu wrzucę recenzję i fotki
Liczę na sprawną i szybką realizację - tak jak ostatnio.
Będę na forum informował i zapewne znowu wrzucę recenzję i fotki
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
- Załączniki
-
- IMG_20241024_165449_261.jpg (1.59 MiB)
-
- IMG_20241024_165339_855.jpg (1.95 MiB)
Paczka odebrana dziękuję za szybką realizację. Czas lotu 3 dni polecam vendora
02zielonookaa, potwierdzam Twoje słowa jak na dzisiejsze czasy k standardy czas realizacji bardzo szybki:) no i pomysłowe pakowanie