Ostatni post z poprzedniej strony:
Nie tykajcie tego gównaFentanyl jeszcze dostępny?
Fentanyl jeszcze dostępny?
Najpierw nakręcili falę opio w USA oksykodonem, a teraz zalali uzależnionych fentanylem. Nie wyobrażam sobie jak to musi działać. Brałem pochodną 5x słabszą i albo się nie wstrzeliłem w dawkę i był lajt, albo lekko przestrzeliłem i przysypiałem na stojąco - widok identyczny jak na filmikach zza oceanu. Jak dla mnie zero rekreacji. Tryb ON - OFF, tyle że skręta zaleczy.
I very rarely do this, but unfortunately I have to admit you are right. Akurat in my state it is hardly noticeable, but if you go deep into the country the effects are lamentable.
I dziwnym trafem Biden wycofał się z kandydowania na prezydenta USA. Zbieg okoliczności czy kryzys opioidowy go przerósł.
Chyba wiek go przerósł, gość sra w nachy i się porywa na kolejne lata kadencji...
Trump lepszy i też stary, ale jak Trump wygra to i Ukraina padnie bo on nie chce wspierać.
Wczoraj przez przypadek trafiłam na ciekawy dokument.Marty_Feldman pisze: ↑4 mies. temuAkurat w moim stanie jest to ledwo zauważalne, ale jeśli wejdziesz w głąb kraju, efekty są żałosne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Jakieś inne opio, wiecie gdzie można kupic.
Na forum chyba nie ma nigdzie
I dobrze ze nie ma go na forum bo to gownoCannadyjczyk pisze: ↑1 tydzień temuJakieś inne opio, wiecie gdzie można kupic.
Pewnie że tak, ktoś tam dopytuje bo zapotrzebowanie w jednym miejscu dość spore a jak nie ktoś to ktoś inny i tak będzie miał jakieś pochodne .
I dlatego pytam bo jak ktoś ma zarabiać ogromną mamonę to i może ktoś inny też moze
I dlatego pytam bo jak ktoś ma zarabiać ogromną mamonę to i może ktoś inny też moze
Akurat ja jestem mocnym przeciwnikiem fentanylu i nawet jakbym wiedzial skad to bym nie podal nie trujcie sie tym syfem
Chlopie zamawianie opio do cpania i jeszcze w dodatku fenta to bilet na cmenatarz.
Na moiich oczach widzialem co do jest dusic sie po opio, oczy krzycza pomcy, strach, szalenstwo, bol i bezsienolsci "mowia"
Kurwa gwarantuje, ze patrzenie jak ktos schodzi z tego swiata
to leczy z walenia opio na cale zycie, nie potrzeba kiolejnych przykladow.
Co innego filmy, co innego pogaanki a co innego jak widzisz,ze gosciowi galy na wierzch wychodza i twarz z boly i nie wydoonosci robi se niebieska i filetowa, jak jest po wszystkim w taki stanie rodzina odebra to co z czlowieka zostalo, widok na cale zycie, horror na jawie.
CPANIE OPIO = PERDZEJ CZY POZNEJ = SMIERC DO KURWY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo bolesna smierc, kolejny czyta i mysli to mnie nie dotyczy ?
Nie co ten gosc perdoli, ja sobie odmierzam dawki nie ?
Jestem ogarniety ? No ilu takich pewenych siebie jest tu ?
Mam widomosc dla was:
Z imienia i nazwiska w nekrologach bedziecie wymienieni.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
a na pogrzeb przyjdzie tylko bliska rodzina, bo kumple tez w grobie, albo nacpani ogarniaja kolejna dzialke. tylko to sie dla nich liczy.