3cmc Glass

Shop Profile: blacksheeping

Status:
AniaCz
Blister
Newbie

3cmc Glass

Unread post by AniaCz » 1 month ago

Latest post of the previous page:

ponowne zamówienie od blacksheeping, na miejscu 3cmc wzorowe działanie libido wypas szkło ciężko rozkruszyć zapach mocny i prawilny nie ma minusów faza bardzo mocna euforyczna taką jak lubię ciesze się fazą ponad 40 minut po 1 sniffie po 5 około 25 minut działa i tak samo dalej towar długo trzyma jest zabawa kumpel dostał sztukę to jest zdania takiego samego że działa bardzo mocno następny rzut rzucam do swoich ziomków na testa pozdrawiam możecie zamawiać

Status:
D3ment
Szczur
Newbie

3cmc Glass

Unread post by D3ment » 1 month ago

Screenshot_20250804-200550.png
Screenshot_20250804-200550.png (2.15 MiB)
I highly recommend 3cmc glas. Very euphoric. Big crystals. Easy for the nose (well 3cmc is 3cmc but ita not to bad for the nose)

My 4 other friends really liked this batch also.

Thanks Mr. Black Sheep :)
Attachments
Screenshot_20250804-200550.png
Screenshot_20250804-200550.png (2.15 MiB)

Status:
Rogalx4
Odkurzacz
Użytkownik

3cmc Glass

Unread post by Rogalx4 » 1 month ago

Po zdjęciu jak i twoim wpisie " euforyczne " jestem pewny że to nie glass a libido
. Dziwne bo moje od wielu miesięcy wyglądały jak kryształy z nalotem śniegu ja to tak nazywam i dodam że nie było żółtawe . To co pokazałeś to mi się wydaje że jest to libido które jest bardzo lubiane przeze mnie . Porozmawiajmy być może się mylę może nowy batch glass nie wiem? Jednak wskazuje to na legendarne i mocarne libido .

Status:
D3ment
Szczur
Newbie

3cmc Glass

Unread post by D3ment » 1 month ago

Rogalx4 wrote:
1 month ago
Att döma av fotot och ditt "euforiska" inlägg är jag säker på att det inte är glas, utan libido
. Det är konstigt eftersom mina har sett ut som snötäckta kristaller i månader, som jag kallar dem, och jag kan tillägga att det inte var gulaktigt. Det du visade verkar för mig vara libido, vilket jag verkligen njuter av. Låt oss prata. Kanske har jag fel, kanske är de ny sats glas, jag vet inte. Det tyder dock på en legendarisk och kraftfull libido.
It's possible. It's all big yellow tinted crystals. Effect is very euphoric. I would say 60/40 euphoric, speed.

It is veey easy on the nose.. Which is a good thing.

This is a very good batch I can promise you all :)

However I prefer a little more speed. Do you have picture of what you recieved?

Status:
Rogalx4
Odkurzacz
Użytkownik

3cmc Glass

D3ment wrote:
1 month ago
Jednak wolę trochę więcej szybkości. Masz zdjęcie tego, co otrzymałeś?
Bracie zjadam wszystko na bieżącą podczas sesji i oczekuje w tym tygodniu libido także nie jestem w stanie ci pomóc . Po wyglądzie dostałeś to droższa opcje "aczkolwiek może byc To nowy batch także nie chce nikogo wprowadzać w błąd. W next tygodniu powinienem mieć na gospodarstwie glass wtedy nie ma problemu podzielę się foto jak i opinia .

Status:
Kris89
Blister
Newbie

3cmc Glass

Unread post by Kris89 » 1 month ago

Takie coś do mnie dotarło jako 3 cmc glass
Attachments
20250808_095327.jpg
Tak wygląda obecny glass. Na oko to tu jest kilka różnych
20250808_095327.jpg (1.66 MiB)

Status:
pustynnycien
Szczur
Użytkownik

3cmc Glass

Unread post by pustynnycien » 1 month ago

Wygląda na to, że rzeczywiście możesz mieć do czynienia z libido, a nie szkłem, zwłaszcza jeśli kryształy są żółtawe i mają ten charakterystyczny nalot. Nowe partie potrafią różnić się wyglądem, więc warto porównać, jak będzie wyglądał Twój kolejny batch.

Status:
Rogalx4
Odkurzacz
Użytkownik

3cmc Glass

Kris89, na oko to jeszcze mało towaru w życiu zjadłes bo na moje oko taki urok jest bardziej przy większych ilościach . Miałem grube ilości materiałów. To co dostałeś jest to glass żadne parę sortów pomieszanych xD xD ja to chociażby gołym okiem widzę że to ten sam kryształ w różnych barwach :E

Status:
Mirabelka
Zaklinacz węży
Newbie
Topic author

3cmc Glass

Unread post by Mirabelka » 1 month ago

Kris89, to moze byc nowy sort Coke. czy ma posmak czworkowo-migdalowy? za bardzo rozni sie od Glass, ktore zawsze bylo szkliste i jednokolorowe.
na polki wchodza naowe towary, wiec fajnie gdyby Pasterz uaktualnil zdjecia na stronie sklepu.

Status:
Kris89
Blister
Newbie

3cmc Glass

Mirabelka wrote:
1 month ago
czy ma posmak czworkowo-migdalowy?
Tak, zdecydowanie nuty czwórkowe występują a czy migdałowe? To nie miałem takich skojarzeń

Dodano po 13 minutach 16 sekundach:
Rogalx4 wrote:
1 month ago
Kris89, na oko to jeszcze mało towaru w życiu zjadłes bo na moje oko taki urok jest bardziej przy większych ilościach . Miałem grube ilości materiałów. To co dostałeś jest to glass żadne parę sortów pomieszanych xD xD ja to chociażby gołym okiem widzę że to ten sam kryształ w różnych barwach :E
Słuchaj no Panie z adhd. Ja nie przejadam całego zamówienia w weekend jak ty wiec nie jest mi wszystko jedno co dostane.
Zamawiając glass oczekuje jak najbardziej przezroczystego kryształu, gdybym chciał brązowe, miejscami wyglądające wręcz jak osrane (miejscami takie ma zabrudzenia) zakupiłbym coke. Parametry też inne bo bardziej euforycze a mniej speedowe niz poprzedni ich glass.

Status:
Mirabelka
Zaklinacz węży
Newbie
Topic author

3cmc Glass

Kris89 wrote:
1 month ago
Słuchaj no Panie z adhd. Ja nie przejadam całego zamówienia w weekend jak ty wiec nie jest mi wszystko jedno co dostane.
oj, wiele ryzykujesz piszac to tak szczerze ;)
braw, zgadzam sie w 100%.

Status:
Kris89
Blister
Newbie

3cmc Glass

Co jak co ale sklep zaproponował mi możliwość zwrotu, więc chciałbym tu to zaznaczyć.

Status:
Magikarp
B-K Zwierz
Użytkownik

3cmc Glass

Unread post by Magikarp » 1 month ago

Kris89, Fajnie, że o tym też piszesz, bo to pokazuje że dbają jednak o klienta.
Image

Status:
Mirabelka
Zaklinacz węży
Newbie
Topic author

3cmc Glass

Kris89, informuj na biezaco jak sie maja sprawy. a dlaczego po prostu nie otrzymasz w rekompensacie 3cmc Glass?

Status:
terminatora
Szczur
Newbie

3cmc Glass

Unread post by terminatora » 1 month ago

Witam dostałem piękne 3cmc szkiełko, bardzo twardy mocny kamień dość ciężko pokruszyć zapach mocny solidny, daje się wyczuć przez worek.
Pakowanie bardzo dobre u blacka macie pewność nawet przy większych ilościach jest pewniak
Hop zamówienie dociera z górką, także plus dla vendora że daje gratisy dla nas
dobra zarzucam 200mg, czuję uderzenie eufori towar szybko się ładuję, przy tak dużej mocy odczynnika czuć wpływ nie będę się rozpisywać wystarczy popić, dalej chce się palić fajki bardzo mocna ochota na robienie czego kolewiek, można sprzątać skakać po pokoju ja akurat odpalm muzykę i siadam w fotelu i tu zaczyna się pełne spektrum efektów odczynnik mocno wbija w fotel na umyśle czuć falę błogiej radości oraz euforię, znikam tak na 45 min po których czuć lekkie zejście - ładuję kolejną dawkę i czuję to samo - ogólna ocena nie zawiedziecie się daje 5/5 mocne libido, mocny speed także przy dorzutkach na początku mniejszy. Oral wejście mocne i czuć większy speed ale do opanowania fajnie się czuję po zapodaniu w ten sposób i nie mam trudności z wzrokiem obraz skacze ale nie robi oczopląsu POLECAM!

Status:
Narkotruz
Szczur
Newbie

3cmc Glass

Unread post by Narkotruz » 1 month ago

cze zamawiając to CMC z stajni blacksheeping, zawsze całość jest sobą z tym mam wiele tego w domu bardzo mocne jest to ja sam chce sie tym naćpać mam to dostać sam będę lot miał jak dojdzie z tamtego puste wory zostały ;p tak w domu mam hehe libido bardzo mocne po tym cmc od owcy jak owieczka latam za panną w poszukiwaniu dziury i jest błogo jak za czasów najlepszych moich młodych pozdrawiam starą gwardię było świetnie ostatnio ćpam blacka całego bym pochłonął czekam na paczkę ostatni rzut szyderczo mocny polecam