Ostatni post z poprzedniej strony:
Zamówione xx.10.2025 dziś przyszło ,wszystko w porządku. PolecamBlacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: blacksheeping
Blacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie
Ja dalej nie mam kontaktu ze sklepem, zamawiałam na początku tygodnia, a tak jak mówiłam zapłaciłam 5x za dużo i chciałabym zwrot środków ponadto zamówienie na przyszły tydzień również jest mi niepotrzebne. Każdego dnia pisałam maile i komentarze pod zamówieniem i cisza. Status zamówienia wciąż jest ze opłacone, do przeprocesowania raz sklep, nic się nie zmieniło odkąd zapłaciłam.
Well I have the same! Ordered & emailed October **th and still haven't heard anything of them!vanilla pisze: ↑4 tyg. temuI still haven't heard from the store. I ordered at the beginning of the week, and as I said, I paid five times too much and would like a refund. Furthermore, I don't need the order for next week. I've been emailing and commenting on the order every day, but nothing. The order status is still listed as paid, and the store will process it once. Nothing has changed since I paid.
0
No i brak kontaktu. Nie wiadomo co zjadło owieczkę:-P mimo że się śmieje to trochę szkoda bo mimo fajnego pierwszego kontaktu z vendorem to teraz podejrzewam ze pozostanie raczej niesmak
Czekajcie na odpowiedź dziś max jutro Pasterz odpowie na maile ważne że owce docierają do zagrody
Hello, this is not the first order, the first bad experience, I have been waiting for almost 14 days without a response to the email, what is going on, I don't know if it has already arrived or if the shepherd has any problems, but no one responded to the email. He wrote me an email about a week ago that the track code would be by Tuesday but it is over another week and the track code is nowhere and the answer is also nowhere, what is going on, thanks, hopefully it will be resolved ... Order Reference WZBOMUUIL
Zamówiłem coś wczoraj, ale dopiero później dowiedziałem się, że sklep ma obecnie problemy... Nie odpowiadają też na maile. Mam nadzieję, że moja paczka w końcu dotrze.
Trochę cierpliwości.
Ja sie nawet nie czepiam ze ta owieczka dłużej idzie. Grunt żeby bezpieczna była. Mi bardziej chodzi o brak kontaktu i stwierdzenie że lada dzień będzie. A tu kilka tych ladadni minęło i ani widu ani słychu.
Quick update on my earlier post: I did hear back from the shop, and they said the missing item would arrive in a separate parcel. However, it’s now been nearly three weeks and I still haven’t received it—or even a tracking code.sasadudu pisze: ↑1 miesiąc temuI received a package from an order I placed for the fist time with this shop, but one of the items I paid for wasn’t included. Everything else arrived as expected, but this one item was missing.
I’ve reached out to customer support and am waiting to hear back, but I was wondering—has anyone else experienced something similar? If so, how was it resolved? Was it a packing error or something else?
Would appreciate any insights or advice!
Thanks in advance!
I’ve followed up multiple times, but the responses have been vague and unhelpful. Just wondering if anyone else has had this kind of experience with delayed or missing shipments after partial delivery?
Would love to hear how you handled it or if there’s a recommended next step when communication stalls like this.
Witam badaczy i nie tylko,
Mam pytanie czy sklep obsługuje maile z domeną Gmail? bo mam problem z Mailfencem.
puściłem zamówienie i nie chcę póżniej komplikacji z kodem.
Mam pytanie czy sklep obsługuje maile z domeną Gmail? bo mam problem z Mailfencem.
Mój przyjacielu też mam taką nadzieję!. Wspomnę tylko że w tamtym roku Vendor idealnie stanął na wysokości zadania i wszystkie owieczki były idealnie w czas.
A dlaczego nie wolisz skorzystac z bezpieczniejszych kont pocztowych? Zwłaszcza robiąc tego typu zakupy?krk0000001 pisze: ↑3 tyg. temuWitam badaczy i nie tylko,