Pasjona*.**

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Grwrt
Blister
Użytkownik
Reputacja: 0

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Grwrt » 7 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Na hypku jest art. Ze zdjeciami. Pakunek, etykiety takie same jak u CC. Darek, Pred, Pasjo.. Kto nastepny? Kto sypnal? Daro pisal ze Pred, a ile w tym prawdy? Na forach jest wiecej smutnych panow niz wam sie wydaje. Nie wiadomo czy nie prowadza JUZ sklepow, w sensie zbieraja info. Pred dziala, CC tez.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Legend » 7 lata temu

widać jak to wszystko jest pukładane... daro pisał że pred... pred istniał, wysyłał. Teraz afera z podtruciami.
Smutni panowie NIE MOGĄ prowadzić sklepów! TO podstawowe prawo! Nie mogą zbierać dowodów łamiąc prawo!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Grwrt
Blister
Użytkownik

Pasjona*.**

josiek pisze:
7 lata temu
widać jak to wszystko jest pukładane... daro pisał że pred... pred istniał, wysyłał. Teraz afera z podtruciami.
Smutni panowie NIE MOGĄ prowadzić sklepów! TO podstawowe prawo! Nie mogą zbierać dowodów łamiąc prawo!
Chodzi o same dane i wielkosc zamowienia.

Status:
Grwrt
Blister
Użytkownik

Pasjona*.**

Z tymi podtruciami to co bylo ogolnie? Jaka subst tam siedziala i od kogo to bylo? Moze Pred sypnal i myslal ze jest ok, wyslal kilka paczek (z tego co wiem nie podochodzila wiekszosc) a niebieskim sie odwidzialo. Logiczne w sumie. Musial by byc kretynem. Pasjo pisal tez cos o predzie i straszeniu policja.

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta
Reputacja: 100

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Sicario » 7 lata temu

Grwrt pisze:
7 lata temu
Z tymi podtruciami to co bylo ogolnie? Jaka subst tam siedziala i od kogo to bylo? Moze Pred sypnal i myslal ze jest ok, wyslal kilka paczek (z tego co wiem nie podochodzila wiekszosc) a niebieskim sie odwidzialo. Logiczne w sumie. Musial by byc kretynem. Pasjo pisal tez cos o predzie i straszeniu policja.
Nie wiem jaka substancja, ale mój znajomy po ich hexenie znalazł się na oiomie.
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Obrazek

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 7 lata temu

Hex od pasjo zanieczyszczony ?
Po 1 dawce juz mu się coś stało?
Możesz coś więcej napisać?
Jakie objawy.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta

Pasjona*.**

Na jutro spróbuję się dowiedzieć więcej szczegółów.

Obrazek

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta

Pasjona*.**

DragonJe DMT pisze:
7 lata temu
Hex od pasjo zanieczyszczony ?
Po 1 dawce juz mu się coś stało?
Możesz coś więcej napisać?
Jakie objawy.
Dostałem przed chwilą wiadomość od znajomego z opisem tego, co się wtedy wydarzyło.
Mam szczerą nadzieję, że ten śmieć truciciel dostanie to, na co zasłużył. :evil:
Pierwsza myśl - cos jest nie tak ale nic nie zapowiadało nadchodzących wydarzeń. Nie zgadzało się wejscie i smak. Wejscie - myslałem no chuj, taki dzień, może inny sort, może ciśnienie mi skoczyło. smak? Nie podobny do chuja. Dobrze, że część zgarnąłem palcem na język - mniej poszło w zatoki. Zmak taki kurwa lekko gorzki? Bezwonny. Wszystko trwało może 3 minuty. Mysłałem, że mam więcej czasu i grozi mi co najwyżej rzyganie. Zacząlem się chyba pocić ale nie jestem pewien i wpewnym momencie po prostu uwało mi film, podobno z miejsca wyjebałem się z krzesłem na plecy i zacząłem dusić, po tym przyszły wymioty, które zalały mi pluca i zacząłem już dusic się tak fest śmiertelnie. Gdyby nie karetka, która pojawiła sie w nicałe 4 minuty to byłbym warzywem albo w ogóle bym tego nie przeżył. I tak spedziłem 3 dni pod respiratorem, lekarze chcięli mnie odłączyć od aparatury. Dzisiaj minęły dwa tygodnie. Nadal nie odzyskalem pełnej sprawności, mam problemy z chodzeniem i z prawym barkiem, nmie wiem, czy to tylko tymczasowy zanik mięśni czy twałe niedowłady wynikajace z uszkodzenia układu nerwowego. Także nie polecam.

Obrazek

Status:
human tank
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 31

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: human tank » 7 lata temu

Mnie delliruk nie jest obce. Bez chwili wachania poznalem anticholinergic zamiast hexena. Efekt byl podobny do zjedzenia kilku galek muszkatolowych. Innymi slowy, nie bylo tak zle. Nie wezwalem pogotowia, ale i tak mnie znokautowalo na kilka dni, i musialem odwolac prace. 4 dni pozniej wciaz bylem zdezoriwntowany-jak to po antycholinergicu bywa, i popelnilem bledy przy liczeniu kady, ale najciezsza amnezja anterograde byla ju za mna.

Status:
ZjadaczKlefa
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 7

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: ZjadaczKlefa » 7 lata temu

Info z niepewnego źródla, podobno po jego Hexie 2 osoby wylądowały w szpitalu.

Nie wiem jak edytować post po aktualizacji xD

być może kolega dostał hexa zmieszany z jakimś kanna. Zostało coś z hexa? Może dobrze byłoby wysłać do SIN

Scalono dwa posty, w jeden. ~ Gandalf

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Reputacja: 953

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 7 lata temu

ZjadaczKlefa pisze:
7 lata temu
Nie wiem jak edytować post po aktualizacji
W ten sześciokąt z trzema kropkami klikasz, prawy górny obszar posta. I tam jest m.in. Edytuj
Albo możliwe, że to ja tak widzę a Ty inaczej. Wtedy sześciokąt z ołówkiem powinieneś mieć. Też na górze po prawej ale nie na samym końcu.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 7 lata temu

OomAmee, to opcja tylko dla moderatorów. Post możesz edytowaćZjadaczKlefa, ale tylko do kilku-kilkunastu minut od napisania, klikając w ten taki "ołówek". ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta

Pasjona*.**

ZjadaczKlefa pisze:
7 lata temu
być może kolega dostał hexa zmieszany z jakimś kanna. Zostało coś z hexa? Może dobrze byłoby wysłać do SIN
Zapytam go chociaż pewnie wyrzucił do kibla.

Obrazek

Status:
Prezydent
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 406

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Prezydent » 7 lata temu

Mnie karetka zabrała po zażyciu MDPHP od pasjo. Dosłownie malutka jedna kreseczka ponieważ pierwszy raz próbowałem tą substancję. Po zażyciu zaczęło mi się kręcić w głowie szybko z pracowni poszedĺem do domu była 3 w nocy . Żona od razu zobaczyła że coś jest nie tak że nie ma że mną kontaktu , straciłem przytomność obudziłem się po 2 dniach na intensywnej terapii we krwi wykryto między innymi metaamfetaminę ! Super nawet nie wiedziałem że mdphp to metaamfetamina... oczywiście jakoś wyszedłem ale wstyd , obciach i to spojrzenie nieświadomej żony że jej mąż jest ćpunem przekonało mnie że nie tylko siebie krzywdzimy . Uważajcie bo skład dzisiejszych używek pozostawia wiele do życzenia . Trują nas okrutnie ale sami jesteśmy sobie winni . Autodestrukcja inaczej ująć tego nie można. Pozdrawiam.

Status:
rcmirek
Blister
Użytkownik
Reputacja: 2

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: rcmirek » 7 lata temu

Do MDPHP to potrzebna dokładna waga do 0,001g. Na początek 2-3 mg, nie więcej.

Status:
Fanfaranfa
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 153

Pasjona*.**

Nieprzeczytany post autor: Fanfaranfa » 7 lata temu

Wczoraj dostałem następującą wiadomość:

Namierzyłem paczkę po numerze:
inpost4.png
inpost4.png (48.25 KiB)
Data **.**.2018 jest dniem w którym złożyłem zamówienie u CC. Problem w tym, że ja nie reklamowałem żadnej paczki. Jednakże złożyłem reklamację i czekam co będzie dalej. Raczej psy nie mogą mi nic zrobić, z moich danych mają tylko adres @ i numer telefonu. Jak ktoś miał podobną sytuację to proszę o info
inpost5.png
inpost5.png (384.59 KiB)

Wiadomość moderatora

Ocenzurowałem daty.
OomAmee
.