Ostatni post z poprzedniej strony:
Zamówiłem ten produkt pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Mając porównanie do ketonów sprzedawanych na ulicy to niebo a ziemia. Często byłem zdania że jebać kryształ i często to mówiłem znajomym z względu na dużą ilość nieprzyjemnych skutków ubocznych i myślałem że to będzie dotyczyło w moim przypadku wszystkich ketonów (że nieprzyjemnie się czuję po nich), ale te 4mmc pure to zupełnie inna bajka, pierwszy raz tak dobrze po ketonie się czułem. Nie dość że doznania lepsze niż te gówno z ulicy, to do tego w końcu mnie rozluźnia i robi prospołecznym, zamiast spinać i schizowac jak uliczne ketony. Te 4mmc przywróciło mi wiarę w ketony ewidentnie xd polecam brać4-MMC ANALOG Bolchemist.eu - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
4-MMC ANALOG Bolchemist.eu - opinie, recenzje, działanie, opis
No i super ze jesteś zadowolony. Bolek trzyma zawsze poziom.Ziser pisze: ↑6 mies. temuZamówiłem ten produkt pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Mając porównanie do ketonów sprzedawanych na ulicy to niebo a ziemia. Często byłem zdania że jebać kryształ i często to mówiłem znajomym z względu na dużą ilość nieprzyjemnych skutków ubocznych i myślałem że to będzie dotyczyło w moim przypadku wszystkich ketonów (że nieprzyjemnie się czuję po nich), ale te 4mmc pure to zupełnie inna bajka, pierwszy raz tak dobrze po ketonie się czułem. Nie dość że doznania lepsze niż te gówno z ulicy, to do tego w końcu mnie rozluźnia i robi prospołecznym, zamiast spinać i schizowac jak uliczne ketony. Te 4mmc przywróciło mi wiarę w ketony ewidentnie xd polecam brać
4-MMC to na pewno nie jest, ale produkt jak najbardziej aktywny. Ładnie wchodzi, za bardzo nie rozpierdziela nosa i przede wszystkim nie zapycha. Czuć, że pierwszej czystości klejnot
Po około 400mg w jeden wieczór zjebka wystąpiła, nie była ona jednak bardzo dokuczliwa. Co do spania to nie pamiętam. No i słowem zakończenia panienkę można ruszyć jak najbardziej, chcica jest a i różdżka nie miała problemów z rzucaniem zaklęć
Przyjęte 300mg metodą zasysu do nochala. Nie żre mocno w kichawę, wchodzi gładko. Zrobiło się miękko, pluszowo, generalnie bardzo przyjemny stan. Rozjebałem się na kanapie jak świnia i to było to. Nie dałbym rady iść na miasto, albo na maszynki czy coś. Co mnie jeszcze zaskoczyło to dosyć długi czas działania. Na pewno przyciągne w przyszłości niejednokrotnie. Teraz szczypie mnie trochę trąba, ale ja mam kanał przeryty w pizdu więc musi szczypać. Krótko mówiąc - polecam konsumować bardzo. Jak się wyśpię to będę śrutował 6-APB, czego nie mogę się już doczekać.
Generalnie to mógłbym to wąchać na codzień do porannej herbatki i papierosa, do kompotu przy obiedzie albo po prostu jebać w każdej sytuacji. Polecam gorąco, mniam.
Generalnie to mógłbym to wąchać na codzień do porannej herbatki i papierosa, do kompotu przy obiedzie albo po prostu jebać w każdej sytuacji. Polecam gorąco, mniam.
300mg in one go is a heavy dose, I could not get off the couch if I took that. Also, the 6-APB is not the best friend of the nose, oral would be a better idea in my opinion.
Oczywiście, że 6-apb tylko oral. Niedługo podzielę się wrażeniami z tripu.
jakie ceny tego?bo rejestracja zablokowana do 1.02