Ostatni post z poprzedniej strony:
Enzo mi dziś potwierdził że jest cały czas ten sam sort A-PVP.A-PVP Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: Enzochem
A-PVP Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
to może coś się domieszało przypadkowo za pierwszym razem nie wiem ważne że jednak jest ok i można pobierać 
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
tą alfe można walić już od 5-10mg łyżeczką do kokainy i robi dobrą robotę już przy takim dawkowaniu cały czas przez cały okres testowy pod koniec grama tolerancja leci w górę ale to normalne
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
tą alfe można walić już od 5-10mg łyżeczką do kokainy i robi dobrą robotę już przy takim dawkowaniu cały czas przez cały okres testowy pod koniec grama tolerancja leci w górę ale to normalne
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
Cześć i dzięki za zdjęcie!
Tak, wygląda na to samo. Zazwyczaj zamawiam z innej strony partnerskiej, gdzie jakość jest niesamowita, ale ceny też. Zamówię z tej strony, gdzie ceny są bardzo atrakcyjne i sądząc po recenzjach, mam nadzieję, że będę zadowolony z zakupu.
Dam znać.
Witam jak ta alfa ? cena dośc tania . warta ta alfe pobierać , moze sie ktoś wypowie ?
Hej, hej.
Zamówiona przed Majówką, otrzymana dzisiaj - złego humoru przeciwniczka, alficzka.
Wrzucam od razu zdjęcie, żeby pokazać jak aktualny sort wygląda, bo pogorszyło nam się u Enzo. Inny smak w wapowaniu, bardziej intensywny ale niestety w gorszym tego słowa znaczeniu. Wyższej temperatury potrzeba do zaciągnięcia dymu, mocniej wjeżdża na receptory b2 adrenergiczne, więc jak ktoś się zmaga z problemem niepokoju w klatce piersiowej po zabawach z RC to będzie miał tutaj utrudnione zadanie, żeby czerpać z tego odczynnika przyjemności.
Zwykle im dłużej z danym sortem tym więcej wniosków, ale wygląd mówi sam za siebie. Może jak ktoś będzie ciekaw to po kilku dniach przygody dopiszę więcej obserwacji.
Snifa nie testowałem.
Zamówiona przed Majówką, otrzymana dzisiaj - złego humoru przeciwniczka, alficzka.
Wrzucam od razu zdjęcie, żeby pokazać jak aktualny sort wygląda, bo pogorszyło nam się u Enzo. Inny smak w wapowaniu, bardziej intensywny ale niestety w gorszym tego słowa znaczeniu. Wyższej temperatury potrzeba do zaciągnięcia dymu, mocniej wjeżdża na receptory b2 adrenergiczne, więc jak ktoś się zmaga z problemem niepokoju w klatce piersiowej po zabawach z RC to będzie miał tutaj utrudnione zadanie, żeby czerpać z tego odczynnika przyjemności.
Zwykle im dłużej z danym sortem tym więcej wniosków, ale wygląd mówi sam za siebie. Może jak ktoś będzie ciekaw to po kilku dniach przygody dopiszę więcej obserwacji.
Snifa nie testowałem.
Witam. jak z jakościa ich alfy PVP ? wypowie sie ktos ?? Moge tutaj smiało zamawiac czy szukac gdzie indziej /
Prosze o odp
Prosze o odp
Bardzo dobra Alfa od Enzo.Czuć że jest gęsta i przypomina w swoim działaniu smaku bardziej klasyczne Alfy niz typowe A-PVP.
Jakoś za taką cenę tylko brac jak najwięcej bo podobna może się już wiecej nie trafić.
Przecież dopiero co masz wyżej post napisane jak teraz ich alfa wygląda. Jakby się sort zmieniał co 3 dni to nie byłoby sensu informować o tym na forum, co najwyżej mail do vendora.
elpablito, Bardzo dobra jakość, lekko brązowawe mikrokryształki topią się w żółtą kroplę, z której lecą duuuże chmury
. Lubię na początku osobno, ale też w mixie z Nepem dobrze się vapuje (również od Enzo), Bardzo mocny stim, zaczynaj od najmniejszych ilości, 5-10mg max. 15mg na start.
Jakość 10/10, przesyłka 36h ostatnie zamówienie. Enzo wymiata
Jakość 10/10, przesyłka 36h ostatnie zamówienie. Enzo wymiata
elpablito, Tak ten sam. Jest tak dobre że szybko schodzi niestety dzien-noc-dzien i po samplu 1 g palę na wszelakie sposoby nawet zrobiłem maczane na tytoniu i mięcie ale nie polecam schodzi jak woda już lepiej odmiezac małe ilości i vapować.
Wszystkich vapujących nie zapraszam na najgorszy temat o vapowaniu zrzeszający użytkowników z dopka vapujących RC i nie tylko tutaj:
https://dopek.eu/pl/waporyzacja-rc-co%2C-ile-i-jak-mozna-vapowac-rc-t10516p305595.html#p305595
Wszystkich vapujących nie zapraszam na najgorszy temat o vapowaniu zrzeszający użytkowników z dopka vapujących RC i nie tylko tutaj:
https://dopek.eu/pl/waporyzacja-rc-co%2C-ile-i-jak-mozna-vapowac-rc-t10516p305595.html#p305595
thank you. Look good. I hope its still the same
Nie, jeszcze nie kupiłem, bo minimalna kwota zakupu to 850 zł, ale kupię teraz. Będę Cię informował na bieżąco.
Dodano po 1 godzinie 47 sekundach:
Dobra, w końcu rozumiem. Dam znać, jak poszło w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że produkt spełni oczekiwania, to wszystko. Do zobaczenia wkrótce!
Według mnie to najlepszy sort, prima sort!
Zamawiać puki jest
dzięki Enzo za to cudo...
Zamawiać puki jest