Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: Enzochem

Status:
piotrek22221
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: piotrek22221 » 1 tydzień temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

z0cor, oj byczku jestem ;/ ale chciałem jak najbardziej oddać honor nie ważne juz teraz trzeba kółko miłośników gołębi złożyć ;D

Status:
obserwator99
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: obserwator99 » 1 tydzień temu

piotrek22221 pisze:
2 tyg. temu
Proszę Admina o akceptację cofam słowa Przepraszam napisalem jakiegoś kwadratu :clap: gość mega cierpliwy aż za bardzo bhp co mam powiedzieć nie takie jak na budowie warto przy wyborze zastanowić czy nie jest to naj sklep z reklamowany ale moja opinie w stosunku cena jakość na 1 spostrzeżenie si nowy stały klient zapewne się melduje lepiej sie rozeznać z krypto niż z tg się męczyć
Kontakt 100/10
Bhp przyda sie też
Plus gratisy
O co to chodzi ?

Status:
brylalodu
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: brylalodu » 1 tydzień temu

Nie zdążyłem odebrać gołębia od enzo nie wiedziałem że to będzie na innym numerze i temu tak wyszło bo to 1 raz czy nie możliwości żeby sklep wysłał ponownie wiem że to moja wina nie wiem co w takiej sytuacji

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2077

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 1 tydzień temu

piotrek22221, nie chciałbym Cię urazić, jednak czy dałoby się trochę bardziej po polsku? :E W sensie, spamowałeś mu na skrzynkę, bo miałeś ciśnienie, pakowanie Ci się nie spodobało, bo liczyłeś, że będziesz musiał tak trudną łamigłówkę rozwiązać, że będziesz musiał prosić go o pomoc, tak? Dobrze to rozumiem? xD I koniec końców bardzo smakuje Ci sort, bo (fakt faktem) Enzochem, ma jedne z najczystszych produktów na rynku, tak?
Nie chcę być opryskliwy czy Ci ojcować, ale obstawiam, że pisałeś to po szczurze. Mimo wszystko, sugerując się tym, że (jeśli dobrze rozumiem) spamowałeś mu na maila co z paką, to... z własnej autopsji Ci powiem - weź zrób sobie przerwę, bo szkoda Twojego życia.
Jeśli cokolwiek zaczyna kontrolować Twoje życie, to zrób sobie przerwę, bo życie w łańcuchach uzależnienia to nie jest życie, a męczarnia.
Używka, niezależnie czy to alkohol, czy kryształ czy cokolwiek innego, ma być PRZYJEMNOŚCIĄ, a nie "KURWA GDZIE PAKA JA PIERDOLE"...
Pozdro ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
obserwator99
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: obserwator99 » 1 tydzień temu

Nie no na pewno był porobiony bo tego się zrozumieć nie da :)

Status:
dopalonyburzuj
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: dopalonyburzuj » 1 tydzień temu

Co tu duzo mowic, swojego czasu zaprosiłem gołąbka do skrytki jako test nie napawajac sie ze cos faktycznie z tego wyjdzie. Czas oczekiwania sie dłużył ale koniec końców wszystko dolecialo na miejsce, jakosc oraz logistyka top tier (chociaz co do mocy obliczeniowej specyfikow byly rozne opinie, glownie to od starych ulicznych wykadaczy gowna szlo uslyszec ze jakies nie takie chociaż nikt nie potrafil stwierdzic więcej 😂 ) a kontakt nie raz byl praktycznie instant. Polecam z serduszka gorąco i na pewno jeszcze nie raz powroce

Status:
brylalodu
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: brylalodu » 1 tydzień temu

Enzo mi powiedział że nic mi już nie wyśle! naprawde nie wiem co mam ze sobą zrobić znacie jakiś wysoki most. Dobra a tak serio to byłem załamany a ogarnąłem sobie co inne i nie mam takiego ciśnienia po pół roku także takie zasadnicze pytania bo paka zawróciła z mojej winy ale się ucze hah czy sklep ją odzyska przejmie z powrotem jeżeli jej nikt nie ustrzeli czy paka przepada i nikt nie będzie ryzykował żeby ją odebrać nie wiem w czyim to interesie niech jakaś dobra duszyczka podzieli się swoimi przemyśleniami :clap:

Status:
Lopek11
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Lopek11 » 1 tydzień temu

Nie ma tu takiego drugiego vendora solidnego ja enzo

Status:
Ha1un
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Ha1un » 1 tydzień temu

Pierwsza styczność z Enzo i muszę strasznie pochwalić, kontakt 10/10, bhp 100/10, a czas dostawy 1000/10, dwa dni robocze i gołąb na miejscu! Moje uszanowanie, polecam allegrowicza! :clap:

Status:
Order Ya Maker
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Order Ya Maker » 1 tydzień temu

Zdenerwowałem się niemal odrazu, kiedy dwa posty czystego przekazu poszły w lagu się jednym i drugim z dymem!?

Notatnik mode, copy paste, jadę z Enzo doskonale się sprawdza Jego każdy sort jako motor napędowy tych chwil, kiedy wiozę już teraz ją, bo Enzo dowiózł jak zawsze, sukces pełen i to przyspiesza!
Przy siódmego dnia tygodnia rytuałach, do rosołu można zarzucić wędkę by od zamówienia do wydobycia uzyskiwac czas najkrótszy.
Pisze jak człowiek z innej gliny, trzeci raz pisze, więcej chaosu, nawiasem poprawie się obiecuje, bo treści wyłączyłem już przed nawias.

Stealth level 999. Wrażenie jak socjale od dużych firm na Boże Narodzenie, nigdy nie wiesz !

Kontakt wzorowy od zamówienia dokonania po kwestie szczegółow dogadania, Atomowa precyzja!!

3CMC CRISTAL

THIS SHIT IS OFFENSIVE !!
Wszystko co chcemy uzyskać przy przerabianiu tych lekcji opartych na dziale tego odczynnika!
Dostajemy 60/40 SPEED/EUFORIA.
Wiadomo, każdego inaczej buja, mindset każdy posiada inny oraz settings przed jak i podczas badania.
Tutaj to spora dawka libido, większego zrozumienia świata w sensie człowiek po prostu staje się serdeczniejszy i bardziej zmotywowany do działania przez działanie w tle tego odczynnika, gdy wejdziemy na pełen pułap to łatwo go utrzymać, a wyżej wznieść się już nie da przez co kiedy czasu coraz więcej upływa, zdaje się że już nie cyka, a nic bardziej mylnego po prostu, wydajność stanu oddaje atmosferę i klimat tego kraju.

Polecam, nie wiem dawki pierwsza potęga z 150)200mg, potem sety same jakoś około, pewnie na koniec w wielkim finale będzie bombka z 300, by jeszcze euforię wykrzesać jakąkolwiek.

Polecam Enzaka, NAJSZYBSZE REALIZACJE ZAMOWIEN OD MAGAZYNU AZ POD BRAME.

WITAM JESTEM NOWY ALE STARY !

Status:
mrocznybit
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: mrocznybit » 1 tydzień temu

Ha1un pisze:
1 tydzień temu
Pierwsza styczność z Enzo i muszę strasznie pochwalić, kontakt 10/10, bhp 100/10, a czas dostawy 1000/10, dwa dni robocze i gołąb na miejscu! Moje uszanowanie, polecam allegrowicza! :clap:
No i super ja mam tak samo :)

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2077

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 1 tydzień temu

Torpeda doleciała szybciej, niż niejedna paka z allegro. :thumbup:
Musicie moim zdaniem odrobinkę popracować nad pakowaniem, ale ogólnie pakowanie mocne 8/10, bo to co Wam pisałem na mailu zabije zapach. :thumbup:
Jutro, pojutrze skrobnę opinię 3-CMC CRYSTAL, do sampli podejdę za jakiś tydzień, aby działanie nie było rozchwiane przez przepłukanie 3-cmc. :thumbup:
Ogólnie, to dawno nie widziałem tak dobrego tematu. ;)
Bardzo, ale to bardzo wysoka czystość, personalnie szacuję na około 85-90%, więc bardzo dobrze, jak na te czasy. :thumbup:
Aaa i jak któryś vendor Wam pisze, że ma 99% czystości, to na 99% to on leci w chuja. :E
Synteza beta ketonów nie jest łatwym zadaniem, w szczególności w procesie oczyszczania i krystalizacji. :thumbup:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Penetrator
Dopaminator
Użytkownik
Reputacja: 524

Nieprzeczytany post autor: Penetrator » 1 tydzień temu

Gandalf, powiele opinie przedmówcy opakowanie by można dopracować a poza tym .... Ogień w szopie

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3322

Nieprzeczytany post autor: Boss » 1 tydzień temu

Jeśli chodzi o czas dostawy i kontakt to jest rewelacja tip top ‼️👍
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Picollo
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Picollo » 1 tydzień temu

Enzo odezwij sie prosze do mnie na priv, newbie jestem i nie moge ci wyslac priva :/

Status:
Order Ya Maker
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Order Ya Maker » 1 tydzień temu

Gandalf, gościu jest dokładnie jak mówisz, dokładnie takie jest jak widać odrazu po wyglądzie, że jest jakość i w działaniu też. W ogóle nie męczy, nie chodzi się takim strutym, a łatwo też odejść od tacy, nie ma takiego parcia na dorzucanie.

Ma te chlory na najwyższym poziomie bo tylko chlory sprawdzałem, no ma ma niech tak będzie to moze Gandalf kiedyś 99% batch jakiś się trafi, bo?
praktyka czyni mistrza, beta ketony na regulację napięć międzyludzkich