Ostatni post z poprzedniej strony:
No tak też ostatnio to zauważyłem.
No może porostu było coś robione z forum i dla tego był taki chwilowy błąd bo teraz wszystko jest ok.magia więzi pisze: ↑3 mies. temuNo było tak jakiś czas temu ale teraz chyba to się naprawiło z tego co widzę.
Też mi się tak wydaje ze po prostu było coś robione i dlatego tak było.technokracja pisze: ↑3 mies. temuNo może porostu było coś robione z forum i dla tego był taki chwilowy błąd bo teraz wszystko jest ok.magia więzi pisze: ↑3 mies. temuNo było tak jakiś czas temu ale teraz chyba to się naprawiło z tego co widzę.
No najważniejsze że u już wszystko działa przynajmniej u mnie.SilentNova pisze: ↑3 mies. temuShadowWalker, też mam takie wrażenie, że to był raczej chwilowy problem techniczny.
No w sumie racja u mnie wszytko działa git zobaczymy jak nowa wersja
A kiedy ta nowa wersja ma być?dymnyleszek pisze: ↑1 miesiąc temuNo w sumie racja u mnie wszytko działa git zobaczymy jak nowa wersja![]()
Hah aż taki jesteś ciekawy ?:)Champion63 pisze: ↑1 miesiąc temuCzy ktoś z moderatorów, może admin uchyli rąbka tajemnicy i chociaż napiszę jakie fajne funkcje są w trakcie realizacji?
No chyba każdy z nas jest ciekawy.pustynnycien pisze: ↑1 miesiąc temuHah aż taki jesteś ciekawy ?:)Champion63 pisze: ↑1 miesiąc temuCzy ktoś z moderatorów, może admin uchyli rąbka tajemnicy i chociaż napiszę jakie fajne funkcje są w trakcie realizacji?
Dokładnie ciekawy jestem co wyczarują w tej nowej wersji.GreenVibe pisze: ↑1 miesiąc temuNo chyba każdy z nas jest ciekawy.pustynnycien pisze: ↑1 miesiąc temuHah aż taki jesteś ciekawy ?:)Champion63 pisze: ↑1 miesiąc temuCzy ktoś z moderatorów, może admin uchyli rąbka tajemnicy i chociaż napiszę jakie fajne funkcje są w trakcie realizacji?
Dokładnie na 100% się nie zawiedziemy.