Ostatni post z poprzedniej strony:
jadlem rolexy, jadlem tesle jadlem tez te serduszka love nie jadłem tylko redbulli z tych zdjecŻółta szeciokątna pixa Philipp Plein/czacha
Żółta szeciokątna pixa Philipp Plein/czacha
Nie tylko gramatur ale też składów forma to forma a zrobić w niej można wszystko.adrianpdw1996 pisze: ↑2 lata temuTakie ocenianie zawartości piguły po zdjęciu to zawsze loteria. Przecież jedna piguła może mieć dziesiątki różnych gramatur.) Wytłaczarki ma zapewnie wiele osób. A bynajmniej nie tylko jedna.
a jakby tak samemu porobic piguly na np 3cmc? daloby sie majac taka wytlaczarke?
ile?????? to nie bylo pytania lepiej za pare dyszek kupic jednak u vendora
widzialem takie PP w roznych kolorach i rozmiarach i spotykalem takie co nawet 300mg na pixe mialy
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Champion63, "wytłaczarka" maszynka co prasuje mieszankę tylko dokupujesz foremki
naploteon, Miałem to z ulicy zwykła MDMA ponad 200mg na pilla na pewno. niedostępne na dopku
Dodano po 3 minutach 4 sekundach:
cały czas dostępne wtedy miałem tolerkę teraz jak spróbowałem po długiej przerwie bez niczego to jest totalnie inaczej jak się białego nie rusza to jest rozpływ totalny
naploteon, Miałem to z ulicy zwykła MDMA ponad 200mg na pilla na pewno. niedostępne na dopku
Dodano po 3 minutach 4 sekundach:
cały czas dostępne wtedy miałem tolerkę teraz jak spróbowałem po długiej przerwie bez niczego to jest totalnie inaczej jak się białego nie rusza to jest rozpływ totalny
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
Kocko, nawet nie sprawdzałem jak droższe to pewnie troszke bardziej solidne pewnie taka jest tam kultura że tak powiem u chinoli
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
A co do tych chińskich wytłaczarek, to raczej zabawki, bo przy profesjonalnym prasowaniu liczy się odpowiedni nacisk, żeby piguła nie kruszyła się w palcach po pięciu minutach.
Co do samych wytłaczarek, profesjonalne prasy faktycznie robią ogromną różnicę jakościowo. Przy dobrze ustawionym nacisku i odpowiednich wypełniaczach tabletka jest twarda, równo sprasowana i nie rozpada się od wilgoci czy temperatury.
Tak naprawdę o jakości samej tabletki sporo mówi też powtarzalność wykonania równa masa, jednolita twardość, brak kruszenia czy rozwarstwiania.
To prawda, ale nawet dobrze wyglądająca i solidnie wykonana tabletka nie mówi nic pewnego o jej rzeczywistym składzie.