GOM pisze: ↑6 lata temu
na całym nie musi być, bo to głównie o komfort czytania chodziło - a najwięcej treści jest właśnie w contencie. Ale widget też dodać można - zawsze lepiej mieć w życiu kilka opcji.
GOM, czyli jeśli w przyszłości zdecydujemy się na wprowadzenie czwartego widgetu za pomocą którego będzie można zmieniać czcionkę z pogrubionej na zwykłą sugerujesz aby zmieniała się czcionka na całym forum, czy tylko w contencie jak posty i pw?
Niewykluczone, że za jakiś czas coś takiego wprowadzimy, dlatego chciałbym znać Twoją opinię na ten temat.
Lionheart,
OomAmee, edycja postów do 10 minut po ich napisaniu wróciła, bardzo proszę o potwierdzenie czy wszystko działa.
koczownik, a czy dalej nie wiesz dlaczego dostałeś te dwa minusy i dlaczego zbytnio nie chciałem z Tobą rozmawiać? Z tego co pamiętam, pierwszy raz zminusowałem Twój post za brak kultury wypowiedzi. Drugi raz za mylenie pojęć - gdyż tego co tam nabazgrałeś konstruktywną krytyką nazwać się nie da.
Zobacz jak
GOM podszedł do sprawy - kulturalnie wszystko opisał - nie było więc dla mnie problemem wprowadzić tą małą zmianę.
Natomiast jeśli czytam coś takiego:
koczownik pisze: ↑6 lata temu
Sergiusz, weź zmień fonta na tym forum, bo to tragedia jakaś... wgl odświezyłbyś design bo to forum wygląda jakby się zatrzymało w czasie 15 lat temu, gdy wszystkie tak wyglądały.
jprdl no posiedziałbym tutaj dłużej i częściej ale mój gust estetyczny dostaje tak po dupie, że nie daję rady...
A następnie coś takiego:
koczownik pisze: ↑6 lata temu
haha nie ma to jak admin minusujący konstruktywną krytykę w dziale służącym do sugerowania zmian na forum
widzę że dopkowi bliżej do różowego niż dalej
To nie spodziewaj się, że coś ugrasz.
"weź zmień" do mnie nie trafia, o obrazie forum w które wkładam serducho nawet nie wspomnę...
Ja wychodzę z założenia, że to forum jest dla Was i staram się cały czas je ulepszać wg Waszych wytycznych co z resztą pokazuje ponad 50 stron tego tematu.
Także na przyszłość - trochę kultury i na pewno Twoje prośby/sugestie będą inaczej traktowane. Dokładnie - prośby/sugestię, nie rozkazy typu "weź zmień".
Mimo wszystko dziękuje Ci za pomysł, skoro tak Wam się lepiej przegląda forum to ja się bardzo cieszę! I masz plusa tym razem, nie zepsuj tego!